9x de leukste cadeautips voor Kerstmis

Dit zijn de leukste cadeaus om te geven en te krijgen!

De goedheiligman is weer het land uit, en dat betekent dat we ons kunnen richten op de feestdagen. Naast uitgebreid tafelen met onze dierbaren en de nodige glitterjaponnetjes, horen daar natuurlijk ook een hoop cadeautjes bij. Wij zetten een aantal van de leukste musthaves en shoptips voor je op een rijtje.

Sparkling Jewels x Quinty Trustfull

Quinty Trustfull heeft de handen ineengeslagen met Sparkling om samen de unieke Hidden Gem Collection te lanceren. Quinty heeft hoogstpersoonlijk de Ya’an Green Jade uitgekozen als de basis van de Hidden Gem Collection. “Ik vind deze Jade echt prachtig. Het is een unieke edelsteen, ook qua kleurschakering is de steen heel mooi. Elke gemstone is anders!” Tussen alle juweeltjes die de nieuwe collectie te bieden heeft, zijn onze favorieten waarschijnlijk deze prachtige oorbellen.

Ya’an Green Jade Fuse Large Oval Oobellen Set – €120

MESSIKA

Net zo stralen met de feestdagen als je favoriete celebs? Dan mag een selectie uit de luxe juwelen van MESSIKA niet ontbreken. Van Naomi Campbell tot Gigi Hadid en van Cher tot Beyoncé: zij zijn allen al eens gespot met sieraden van het spraakmakende label.

De allerleukste eyecatchers volgens de Beau Monde-redactie? Dat zijn de sieraden uit de So Move-lijn. Deze moderne sieraden hebben een tijdloze uitstraling en een unieke twist met bewegende diamanten.

messika
So Move pavé necklace in witgoud – €6.200

HERMÈS

De lipsticks uit de herfst-winter 2023 limited edition collectie van HERMÈS hebben een heel hoog wauw-gehalte. De kleurrijke zwarttinten zijn vol en diep, laten een subtiel laagje achter en geven je lippen glans en een fijne verzorging. Onze favoriet? Dat is toch wel echt Rouge Bruni.

hermes rouge bruni
Hermès Rouge Bruni – €73

bloomon

Zonder mooie kerstkrans, is je kerst niet compleet. En dat begrijpt bloomon maar al te goed! Voor een luxe kerstkrans ben je hier dan ook aan het juiste adres. Ga je deze kerst voor een natuurlijke, moderne uitstraling? Dan zit je met de Green Celebration-krans helemaal goed. Op het eerste oog is deze forse krans een regelrechte kerstklassieker, maar met de uitstekende takken en gevarieerde selectie groen is deze prachtige krans voorzien van een hippe twist.

Green Celebration Grand – €59,95

Molton Brown

Bij Beau Monde houden we van Molton Brown. Van luxe interieurgeuren tot weelderige zeep voor een zijdezacht huidje: met Molton Brown kun je altijd rekenen op een weelderig selfcare-moment. Extra leuk is dat je nu voor de kerst twee vliegen in één klap slaat. Met de feestelijke Festive Baubles doe je namelijk jezelf (of een ander) een fijne douchegel cadeau, die je bovendien als decoratie in je kerstboom kunt hangen. Helemaal in stijl voor de kerstdagen kun je deze natuurlijk krijgen in de kruidige citrusgeur Marvellous Mandarin & Spice. Kruidig, warm, en perfect voor de feestdagen!

Molton Brown Festive Bauble – €17

Balmain

Waar de Beau Monde-redactie ook nóóit genoeg van heeft? Tassen, duh. Het liefst hebben we voor elke outfit een matchende clutch, casual schoudertas of luxe handtas. Natuurlijk zijn we hierbij niet vies van designers als Balmain, en alle arm candy die het label te bieden heeft. In het bijzonder houden we van de tijdloze Emblème Handbag – verkrijgbaar in luxe wit, speels roze, en tijdloos zwart.

Balmain Embleme tas
Balmain Emblème handtas in generfd leer – €1.050

Love Stories Intimates

Wat óók niet mag ontbreken op je wishlist, is de lingerie van het Amsterdamse merk Love Stories Intimates. Zij hebben hun gloednieuwe (After) Party Collection onlangs gelanceerd, waarmee je jezelf (of je significant other) een wel heel stijlvol setje ondergoed of loungewear cadeau doet. Très chic!

In de gift shop komen we onder meer dit heerlijke setje van de Gwen-bh met de Carole- en Roomie-strings tegen met de naam The Perfect Mismatch, dat net zo speels als sexy is. Zo kun je zo matchy (of niet) zijn met je lingerie als je wilt. Met 22 kleuren zit er vast een combi tussen die je leuk vindt!

love stories intimates mismatch
Love Stories Intimates The Perfect Mismatch in rood – €150

Remington

We willen altijd met de perfecte coupe de deur uitgaan, maar een uitgebreide styling-sessie? Daar hebben we in de ochtend niet altijd tijd voor. Remington heeft gelukkig de oplossing met de bijzonder fijne Blow Dry & Style Roterende Föhnborstel.

Remington Blow Dry & Style Roterende Föhnborstel – €76,99

Doe cadeaus

Hoewel velen het leuk vinden om een cadeautje onder de boom te vinden, worden ze vaak ook enorm blij van een doe-cadeau. Denk aan een gezellige high tea, dagje weg of een workshop. Ook is samen een filmdag inplannen met veel snacks altijd een goed idee. Fijne feestdagen!

Beeld: Stock Adobe

Laatste nieuws