Prins Albert en prinses Charlene laten zich deze kerst van hun beste kant zien

Het prinselijk paar stelt zijn paleis open tijdens kerst. Zoals elk jaar verwelkomen Albert en Charlene kinderen uit Monaco en delen ze cadeautjes uit.

Een vorstelijk fuifje

De feestdagen naderen met rasse schreden en bij veel mensen staat de kerstboom alweer pontificaal in de woonkamer. De ballen hangen, de lichtjes branden en wellicht liggen de pakjes al te schreeuwen om uitgepakt te worden. Zo ook in het paleis in Monaco.

Niet alleen voor het prinselijk paar, maar ook voor een groep Monegaskische kinderen van ’tussen 5 en 12 jaar’, zo is te lezen op de social mediakanalen van het Monegaskische hof. Het royale ‘stulpje’ van Albert en Charlene opent op 20 december haar deuren voor deze kleine gasten.

Een feestje voor het volk, waarbij, zoals elk jaar, ook cadeautjes worden uitgedeeld aan de kinderen.

Al helemaal in de kerststemming

Sowieso zijn Albert en Charlene al helemaal in de kerstsferen. Afgelopen donderdag verzorgden zij de officiële opening van de kerstmarkt in Monaco. Zowel het prinselijk stel als Alberts zus Stéphanie was aanwezig. Evenals Melanie-Antoinette de Massy, het achternichtje van de vorst van Monaco.

Op het jaarlijkse evenement vind je allerlei typische kerstmarktdingen, zoals kraampjes, live muziek en veel eten. Maar tijdens de feestelijke opening genoten de royals ook van parades en een licht-fonteinshow. Opvallende afwezigen waren Alberts en Charlenes kinderen Jacques en Gabriella (8). De tweeling zou thuis gebleven zijn omdat de kinderen zich niet helemaal lekker voelden. Of Jacques en Gabriella wel bij het kerstfeest op 20 december zijn, is niet bekend.

Bron: Blauw Bloed, Vorsten, Nouveau | Beeld: NL Beeld / The Photo One 

Laatste nieuws