Stralende Charlene bij Bal de Noël in Monte Carlo

De prinses ging op haar kerstbest gekleed!

De afgelopen periode lijkt het erop dat het steeds beter gaat met Hare Doorluchtige Hoogheid, want we zien prinses Charlene van Monaco steeds vaker haar opwachting maken bij allerhande glamour-events. Zo ook afgelopen weekend – zonder prins Albert, maar mét een goede dosis glitter.

Kerstengeltje

Ho ho ho! Prinses Charlene poseerde het afgelopen weekend op de rode loper voor het Bal de Noël – een jaarlijks gala dat door haar eigen liefdadigheidsorganisatie wordt georganiseerd. Dineren in glamoursferen voor het goede doel en ondertussen je op je kerstbest laten zien? Dat levert flink wat vrolijke kiekjes op van de hoogheid die het duidelijk naar haar zin heeft.

Charlene Monaco
Beeld: NL Beeld

Zo poseert ze naast haar broer en schoonzus en niemand minder dan Santa himself in een prachtige zilveren japon die van top tot teen bezaaid is met duizenden pailletten. Hierbij droeg ze een set zilveren Gianvito Rossi-hakken en een net zo zilveren clutch van het label Bella Rosa. Stralend als een kerstengeltje!

Natuurlijk was ook de accommodatie geheel in kerstsferen aangekleed. En men weet dat in Monaco geen half werk geleverd wordt:

Beeld: NL Beeld

Met sprookjesachtige kerstlichtjes, roze verlichting en circus-entertainers, ziet dit eruit als een bijzonder sfeervol avondje uit.

Goed doel

Zoals het een hoogheid betaamt in het kader van noblesse oblige, stond dit gala geheel in het teken van het goede doel. Zo werd er door veilinghuis Sotheby’s een veiling georganiseerd, waarvan alle opbrengsten naar de Fondation Princesse Charlène de Monaco gingen.

Op Instagram deelt het Palais Princier nog enkele beelden van de avond, en leggen ze uit het bal in het teken stond van prins Rainiers honderdste geboortedag.

“Bij een veiling, georganiseerd door Sotheby’s, werd geld opgehaald voor het Prinses Charlene van Monaco-fonds en zijn projecten om verdrinking te voorkomen en de educatie van kinderen middels sportieve waarden”, aldus het prinselijk paleis.

Solo

Hoewel Charlene bij het Bal de Noël in haar eentje aanwezig was, toonde zij zich eerder in het weekend al lekker eensgezind met manlief. Toen verzorgden zij namelijk de officiële opening van de Monegaskische kerstmarkt.

Hierbij werd toen ook te kennen gegeven dat hun tweeling, prinses Gabriella en prins Jacques, helaas niet helemaal lekker waren. Daarom bleven zij thuis bij deze vrolijke gelegenheid. Wij gokken dat dit ook zomaar eens de reden kan zijn dat Albert zich niet liet zien bij het kerstgala: er moet toch iémand op de kids passen, non?

Bron: UFO NO More, Palais Princier | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws