Mysterie van de Wales-kerstkaart: waar is prins Louis’ middelvinger?

Een foto die eerst zo onschuldig leek, roept nu veel vragen op.

Afgelopen weekend was het weer zover: de Waleses deelden traditiegetrouw een gezellige kerstkaart. En hoewel die op het eerste gezicht hartstikke onschuldig leek, duiken er nu vragen op rondom de foto op de kaart. Want waar is de middelvinger van prins Louis gebleven?

Missende middelvinger

Eerder vandaag schreven we over de royal kerstkaarten die momenteel de ronde doen. Allemaal goed en wel, maar wat blijkt nu? Eén kaartje in het bijzonder lijkt op social media voor nogal wat verwarring te zorgen. Het gaat om de foto op de kerstkaart van de Waleses. Want de oplettende kijker ziet dat er iets ontbreekt. “Wat is er gebeurd met de middelvinger van prins Louis?”, vragen fans zich af. En inderdaad: wanneer we een blik werpen op de hand van het prinsje, zien we dat zijn middelste vinger in geen velden of wegen te bekennen is.

waleses kerstfoto
Beeld: Josh Shinner, via NL Beeld

Meer opmerkelijke details

Het blijft niet alleen bij de dubieuze verdwijning van Louis’ middelvinger. Fans merken ook op dat het rechterbeen van Louis gezwollen is, en dat Charlotte’s hand vreemd langwerpig is afgebeeld. En dat gegeven zorgt ervoor dat sommige royalty watchers nog een flinke stap verdergaan. “Zijn de kinderen van prins William überhaupt echt of zijn ze nep?”, schrijft een Twitteraar. “Waarom heeft Louis geen vinger, en kijk naar Louis’ been? Beide benen lijken niet op elkaar.”

Afijn, nu gaan wij niet meteen mee in de gedachte dat de kleine Walesjes robots zijn, maar de details op de foto zijn toch op z’n minst dubieus te noemen. Want is er gespeeld met photoshop, is er sprake van lichamelijke afwijkingen, of iets daartussenin? We rekenen op een uitgebreide verklaring van het Britse hof. En in de tussentijd wensen we de Walesjes natuurlijk gewoon een heerlijke Kerst toe.

Bron: De Telegraaf | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws