Koninklijke kerstkaartjes: Charles, Camilla, William, en Kate trappen af

Een wereld van verschil!

Naast het feestelijke Together at Christmas-evenement, afgelopen weekend, deden de Britse royals er nog een kerstig schepje bovenop. Zo deelden zowel koning Charles en koningin Camilla als de Waleses hun feestelijke kerstkaart. En dat betekent dat we weer kunnen genieten van enkele zoete familiekiekjes!

Vorstelijke foto

Allereerst: de kerstkaart van het koningspaar. Een kaartje dat, als we eerlijk mogen zijn, toch een tikje onpersoonlijk aandoet. Zo krijgen we geen lieve behind the scenes-foto van het paar te zien of in elk geval een persoonlijke boodschap, maar houden ze het zo vorstelijk en neutraal mogelijk met een foto van de Coronation.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

“We wensen je een heel vrolijk Kerstfeest en Nieuwjaar”, valt er op de binnenzijde van de kaart te lezen. Tja. We gaan er dan maar vanuit dat koning Charles in zijn kersttoespraak wel een kleine persoonlijke terugblik op een heel bijzonder jaar verwerkt. Anders is het allemaal wel érg kil en koninklijk.

Zoete familiefoto

Gelukkig stellen de Waleses niet teleur met hun prachtige kerstfoto! William en Kate hebben de handen ineengeslagen met fotograaf Josh Sinner voor een kiekje met hun kroost George, Charlotte, en Louis. En het eindresultaat mag er wezen!

“Onze familie-kerstkaart voor 2023”, schrijven zij bij het prachtige zwart-wit-portret. In de foto gaan de Waleses lekker matchend gekleed in witte bloesjes en overhemden en donkere pantalons of jeans. Casual én koninklijk, zo kan het ook.

Bovendien krijgen we via de fotograaf nog een klein kiekje achter de schermen van de shoot. Zo deelde hij in een kleine doodle hoe hij het portret origineel in gedachten had:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josh Shinner (@joshshinner)

Maar ja, kleine Walesjes worden groot, en wij gokken dat het flink proppen was geworden om Charlotte én Louis op die statige stoel te passen. Ook deelt Shinner de foto zelf, waarbij hij een klein tipje van de sluier oplicht over de shoot.

“Het was een genot om de Prince en Princess of Wales en hun familie te fotograferen voor hun kerstportret dit jaar. Zonder twijfel één van de meest relaxte en plezierige sessies die ik ooit gehad heb”, blikt hij terug. Bovendien verklapt hij dat de jonge prinsen en prinses de lachers op hun hand hadden: “Ik heb nu een heel nieuwe set grappen die precies op mijn niveau zijn met dank aan de kinderen…” Dat belooft nog veel goeds voor wanneer zij als jongvolwassen royals in de spotlights zullen staan!

Bron: Instagram @theroyalfamily, @theprinceandprincessofwales | Beeld: Josh Shinner via NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..