Meghan Markle ontbreekt bij Suits-reünie op de Golden Globes

'Ze zal vast blij zijn dat we hier nu zijn.'

Voordat Meghan Markle Hertogin van Sussex werd, schitterde ze natuurlijk als één van de hoofdpersonages in de populaire tv-serie Suits. De serie eindigde in 2019, maar afgelopen weekend vond er een kleine reünie plaats. Meghans mede-acteurs Patrick J. Adams, Gina TorresSarah Rafferty, en Gabriel Macht waren zondagavond namelijk aanwezig bij de Golden Globes om samen een award uit te reiken! Meghan zelf? Die ontbrak helaas.

Golden Globes

Tijdens de Golden Globes mochten de vier acteurs samen de award voor Beste TV Drama uitreiken. Deze ging naar de serie Succession. Fans van Suits hadden stiekem gehoopt dat Meghan ook nog op het podium zou verschijnen, maar dat was niet het geval. En dat snappen we ook wel, want bij haar titel als Hertogin van Sussex komt natuurlijk ook een verhoogd veiligheidsrisico kijken.

Toch was het niet alleen maar wishful thinking, want Meghan komt af en toe wel vaker opdagen bij showbizz-evenementen. Zo schitterde ze afgelopen najaar nog op de rode loper van het Power of Women Gala van Variety Magazine. 

Volgens Suits-collega Gina konden ze de Duchess of Sussex sowieso niet uitnodigen, omdat ze haar nummer niet hebben. “Dat hebben we gewoon niet. Maar ze zal ons vast zien, ze zal vast kijken en ze zal vast blij zijn dat we hier nu zijn”, vertelde de actrice aan Variety.

Suits spin-off

In november vorig jaar werd aangekondigd dat er een spin-off zou komen van de populaire advocatenserie, die zich af gaat spelen in Los Angeles. Volgens de directeur van Universal Studios zal de serie ‘dezelfde energie en knappe mensen hebben als het origineel’.

Deze spin-off wordt geschreven door Aaron Korsh, die ook de originele Suits schreef. Over de cast is helaas nog niks bekend, maar wij kunnen nu al niet wachten!

Meghans terugkeer?

Suits-collega Patrick vertelde tijdens de Golden Globes aan E! News dat hij uitkijkt naar een terugkeer van Meghan als actrice. “Ik vind Meghan een fantastische actrice. Het zou geweldig zijn om haar terug te zien in het wereldje”, zei hij. Hij vertelde zelfs dat hij maar al te graag samen met Meghan in de spin-off zou willen spelen. “Ik zou het zeker doen. Ik ben er klaar voor.”

Of Meghan ook daadwerkelijk terug zal keren in de LA-versie van Suits? Die kans achten wij niet zo groot. Maar het zou stiekem wel ontzettend leuk zijn natuurlijk!

Bron: RTL Nieuws, Variety, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws