Prins Louis verschijnt in bijzondere familiefoto met ex-vrouw

'Al mijn jongens!'

Volgens de sprookjes leven prinsen en prinsessen altijd nog lang en gelukkig met elkaar, maar de werkelijkheid leert dat dit echt niet altijd het geval is. Zo kwam er na dertien jaar huwelijk een einde aan de relatie tussen de Luxemburgse prins Louis en Tessy Antony. Toch kunnen de twee nog altijd met elkaar door een deur, zo blijkt uit een bijzondere foto die Tessy gisteren op instagram deelde.

Schandaal

Heel de ton stond versteld toen er in maart 2006 opeens het nieuws kwam dat prins Louis vader was geworden. De beste man was namelijk pas 19 jaar oud en bovendien: niet getrouwd. Quel scandale!

Toch leek het daarna helemaal goed te komen: zo gaf een dolverliefde Louis zijn plek in de troonopvolging op voor een prachtig huwelijk, en kreeg het stel een tweede zoontje. Met een hoop liefde vanuit de groothertogelijke familie zat het stel gebakken, en jarenlang leek hun relatie een waar sprookje.

Scheiding

Tot 2016 dan, want toen brak het volgende schandaaltje zich aan: het paar wilde scheiden. In de media werd Tessy neergezet als een ware golddigger die middels de scheiding aanspraak wilde maken op Louis’ familiefortuin, en Louis zelf als een nitwit die vooral z’n geslacht achterna had gelopen. Na een hoop geruzie over geld was de scheiding in 2019 eindelijk rond.

Een kleine blik op de scheidingszaak leert echter dat de twee nog prima met elkaar overweg konden. Zo stelde Louis tegenover de rechtbank: “We zijn jong getrouwd, en er is veel van [Tessy] verwacht in haar rol als prinses. Ze nam die rol gracieus op zich en was een goede vertegenwoordiger voor mijn familie, waarvoor ik haar dankbaar ben.”

Hechte familie

Ook uit een foto die prinses Tessy gisteren deelde via sociale media, blijkt dat de twee inderdaad nog altijd goed met elkaar overweg kunnen.

Zo poseert ze in een kerstig kiekje (wij gokken dan ook dat deze al een paar weken geleden is genomen) met haar samengestelde gezin. Naast Tessy en Louis zien we namelijk ook Tessy’s huidige echtgenoot, Zwitserse zakenman Frank Floessel, haar zonen met Louis, Gabriel en Noah, en haar zoontje met Frank, Theodor.

“Al mijn jongens”, schrijft Tessy bij de vrolijke foto. Ook deelt ze een mooi citaat: “Er bestaat niet zoiets als een ‘gebroken familie’. Familie is familie, en wordt niet bepaald door trouwaktes, scheidingspapieren, of adoptiedocumenten.”

Aww! Zo blijkt maar weer: zelfs na een koninklijke (v)echtscheiding kun je nog een goede band opbouwen. Daar kunnen enkele andere royals nog een voorbeeld aan nemen!

Bron: Instagram @Tessy_from_luxembourg, The Daily Mail | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws