Must have: deze blush van MAC die mooi staat bij iedere huidskleur

Het product gaat helemaal viraal op TikTok.

Vooral tijdens de winter – de tijd waarin de zon zich helaas maar weinig laat zien – geven we ons gezicht graag wat meer kleur aan de hand van een mooie een blush. Enne, als we TikTok mogen geloven, heeft MAC Cosmetics een blush gemaakt die prachtig staat bij iedere huidskleur. Oftewel: deze moet je hebben!

Viraal

Eerlijk is eerlijk: wie houdt er nou niet van die perfecte finishing touch die een goede blush aan je make-uplook geeft? Hoewel liquid blushes de afgelopen jaren helemaal booming waren, is het deze keer een poederblush die viraal gaat. De blush belooft een game changer te zijn, aangezien ‘ie bij elke huidskleur mooi zou staan.

Social media, en dan met name TikTok, fungeert als een virtuele beauty-gids waarop make-upproducten regelmatig viraal gaan. Experts op het gebied van make up testen en reviewen wat af, en daar plukken wij vervolgens de vruchten van. Op deze manier is het voor ons namelijk duidelijk welke producten de moeite waard zijn om te kopen en welke absoluut niet.

Burnt Pepper

De blush van MAC Cosmetics is zo’n make up product die je wél wordt aangeraden door beauty-liefhebbers. De variant die je moet hebben is de poederblush in de kleur Burnt Pepper. De kleur is het beste te omschrijven als een soort bruin-rode tint. Enne, deze zou wonderen moeten doen voor jouw winterse teint. TikTokker Florence Grace demonstreert waarom ze zo’n fan is van deze wonder-blush:

@florencegrace_ I cant believe this time last year I didnt wear blush 🍒 #fypシ゚viral #makeuphacks ♬ original sound – Florence Grace☁️

Goede beoordeling

Het bijzondere aan deze blush is volgens gebruikers dat ‘ie mooi staat bij iedere huidskleur. Het product is niet nieuw, maar maakt al jaren deel uit van de collectie van het make-upmerk én heeft een ware fanbase opgebouwd. Naast dat de blush een prachtige kleur heeft, laat hij namelijk ook nog eens een subtiele shimmer achter op je huid. Dus eigenlijk is het een blush en highlighter in één.

Op de website van MAC Cosmetics wordt de blush beoordeeld met een indrukwekkende score van 4,5/5 sterren. “Ik vind het mooi hoe natuurlijk de blush is. En als je ‘m opbouwt kan hij ook heel gepigmenteerd zijn”, aldus een blije gebruiker. Iemand anders schrijft: “Ik ben verliefd op deze blush!!!”

Wij rennen alvast naar de winkel om deze geweldige blush te bemachtigen!

Bron: Beautify, TikTok | Beeld: Adobe Stock, TikTok

Laatste nieuws