Lief! Dít drankje maakt William voor Kate terwijl zij de kinderen naar bed brengt

Doe ons ook zo'n echtgenoot!

Net als bij veel gezinnen met jonge kinderen, is het rond 20.00 uur spitsuur in huize Wales, oftewel: het moment dat de kinderen naar bed gaan. Wel is het zo dat Kate en William een vast ritme hebben wat betreft dit alledaagse avondritueel. Zo brengt Kate de kinderen steevast naar bed, en Will? Die bereidt ondertussen een lekker drankje voor de vrouw des huize.

Praktische ouders

Prins William en Kate Middleton staan bekend als praktische ouders. Naast hun koninklijke verplichtingen bijten ze zich vast in de opvoeding van hun drie kinderen. Ze hebben natuurlijk wel een vaste oppas die bij prins George, prinses Charlotte en prins Louis is als ze er zelf niet zijn, maar dat doen ze als het even kan zo min mogelijk. Het liefst legt Kate haar kinderen elke avond zelf op bed en worden de jonge royals door hun moeder voorgelezen voor het slapengaan. En wanneer alle momlife taken van de dag erop zitten, is er één ding dat William graag voor zijn vrouw doet.

Favoriete drankje

Kinderen opvoeden is niet alleen maar leuk, het is soms ook vermoeiend en stressvol. Vooral om de kleintjes op bed te krijgen, want het aantal smoesjes om tijd te rekken is op jonge leeftijd al eindeloos. Dit is ook bij de prins en prinses thuis het geval. Gelukkig zijn de taken bij de Waleses goed verdeeld. Zodra Kate de kinderen op bed heeft gelegd, helpt William zijn vrouw om te ontspannen. Hij trakteert Kate namelijk graag door haar favoriete drankje te maken: een gin-tonic. Wat een geluk heeft Kate met zo’n echtgenoot!

Voor elkaar zorgen

“William brengt Kate ’s avonds een gin-tonic”, vertelde een vriend van het stel aan People. “Ze zorgen goed voor elkaar, maar op verschillende manieren.” Daaraan werd toegevoegd dat de prinses “thuis veel dingen regelt voor de kinderen en het overzicht over hun schema’s houdt”, maar ook dat ze “enorm betrokken is bij elk stukje van hun dag”. Eigenlijk is het een heel gewoon gezin!

Bron: Mirror | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws