Yes! De trailer van de nieuwe romcom met Lindsay Lohan is nu te zien

Deze beelden beloven veel goeds!

Lindsay Lohan heeft haar comeback gemaakt in Hollywood. Binnenkort schittert de actrice op het witte doek in de film Irish Wish. Deze mierzoete romcom komt op 15 maart al uit, maar voor het zover is deelt Netflix alvast de trailer.

Het verhaal

De nieuwe romcom die we binnenkort kunnen verwachten heet Irish Wish, en speelt zich (niet geheel verrassend) grotendeels af in Ierland. Het verhaal volgt Maddie, die gespeeld wordt door Lindsay. Wanneer haar grote liefde zich verlooft met haar beste vriendin, besluit Maddie haar eigen gevoelens opzij te zetten en bruidsmeisje te zijn op hun bruiloft in Ierland. Enkele dagen voor de bruiloft doet Maddie een spontane wens voor echte liefde, en vervolgens wordt ze zelf wakker als de aanstaande bruid! Maar, terwijl haar droom lijkt uit te komen, beseft Maddie al snel dat haar ware zielsverwant heel iemand anders is… Oh my!

Trailer

Word jij hier net zo excited van als wij? Dan is er goed nieuws: de film staat al vanaf 15 maart op Netflix, en de eerste beelden zijn nu alvast te zien. Op Instagram onthulde Netflix eerder alvast twee kiekjes van Lindsay in de film. Op de tweede foto zagen we haar samen met Ed Speleers, die je kan kennen als Rhys uit het vierde seizoen van You. Netflix heeft vorige week de trailer van de aankomende film gedeeld. Enne, die belooft veel goeds.

Nieuwe films

De nieuwe romcom is geregisseerd door Janeen Damian, en het is niet de eerste keer dat zij en Lindsay samenwerken. Janeen regisseerde eerder namelijk al de kerstfilm Falling for Christmas, waarin Lindsay ook de hoofdrol speelde.

Met Falling for Christmas maakte de actrice haar langverwachte comeback. Ruim een jaar later zagen we Lindsay ook kort verschijnen in de Mean Girls-remake, en eind dit jaar kunnen we haar opnieuw in een kerst-romcom verwachten: Our Little Secret. Maar voor het zover is, gaan we eerst genieten van Irish Wish!

Bron: Grazia, YouTube | Beeld: Netflix

Laatste nieuws