Zien: de eerste beelden van de nieuwe romcom met Lindsay Lohan

Dit belooft veel goeds!

Lindsay Lohan is back and better than ever. We moesten de actrice een tijdje missen, maar inmiddels heeft ze haar comeback in Hollywood weer gemaakt. Binnenkort schittert ze in een nieuwe romcom, en daarvan deelt Netflix nu alvast de eerste beelden.

Irish Wish

De nieuwe film heet Irish Wish, en speelt zich (niet geheel verrassend) grotendeels af in Ierland. Het verhaal volgt Maddie, die gespeeld wordt door Lindsay. Wanneer haar grote liefde zich verlooft met haar beste vriendin, besluit Maddie haar eigen gevoelens opzij te zetten en bruidsmeisje te zijn op hun bruiloft in Ierland. Enkele dagen voor de bruiloft doet Maddie een spontane wens voor echte liefde, en vervolgens wordt ze zelf wakker als de aanstaande bruid! Maar, terwijl haar droom lijkt uit te komen, beseft Maddie al snel dat haar ware zielsverwant heel iemand anders is… Oh my!

Eerste beelden

We hebben goed nieuws: de film staat al vanaf 15 maart op Netflix, en de eerste beelden zijn nu alvast te zien. Op Instagram onthult Netflix alvast twee kiekjes van Lindsay in de film. Op de tweede foto zien we haar samen met Ed Speleers, die je kan kennen als Rhys uit het vierde seizoen van You. Een potentiële love interest wellicht…?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Netflix Film (@netflixfilm)

Op X geeft Netflix daarnaast nog een kleine sneak peek, met een foto waarop we Lindsay temidden van alle chaos op de grond zien liggen tijdens de bruiloftDat belooft een heleboel drama, hilariteit, en natuurlijk hopelijk… liefde!

Eerste

De nieuwe romcom is geregisseerd door Janeen Damian, en het is niet de eerste keer dat zij en Lindsay samenwerken. Janeen regisseerde eerder namelijk al de kerstfilm Falling for Christmas, waarin Lindsay óók de hoofdrol speelde.

Met Falling for Christmas maakte de actrice haar langverwachte comeback. Ruim een jaar later zagen we Lindsay ook kort verschijnen in de Mean Girls-remake, en eind dit jaar kunnen we haar opnieuw in een kerst-romcom verwachten: Our Little Secret. Maar voor het zover is, gaan we eerst genieten van Irish Wish!

Bron: Grazia, Instagram @netflixfilm, X @netflix | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws