[Gesloten]Fabulous Friday: maak kans op een Junglück skincare-pakket t.w.v. €127

Pure verzorging van topkwaliteit.

Wij zorgen graag goed voor ons perzikhuidje. Met een stralend gelaat kom je immers altijd prachtig voor de dag! Met een luxe skincare-routine van Junglück zorg je goed voor je huid, met een set producten die perfect op elkaar afgestemd zijn. En Beau Monde mag nu zo’n weelderige routine verloten onder haar lezers!

Schoonheid van binnen én van buiten

We hebben natuurlijk het beste met onszelf voor, en luxe selfcare-momenten? Daar kunnen we als Beau Mondes geen genoeg van krijgen. Maar we vinden het dan wel zo fijn als we met onze eigen verzorging óók goed voor de wereld zorgen. Hier blinkt Junglück in uit: zij hebben zich namelijk toegelegd op het gebruik van biologische en veganistische ingrediënten van topniveau.

Goed voor de planeet, én goed voor je welzijn: er zitten namelijk geen synthetische kleurstoffen, parabenen, siliconen of andere schadelijke stofjes in de skincare-producten van het eco-friendly merk. Puur, ethisch geproduceerd, met oog voor kwaliteit – zo zien we het graag.

Rijpe huid

Bovendien biedt Junglück verschillende routine-sets aan. Deze bestaan uit verschillende producten die perfect zijn afgestemd op je huidtype en op elkaar. Zo mogen wij een routine verloten die speciaal is samengesteld voor de rijpe huid. In dit pakket vind je een viertal luxe producten die problemen zoals huidverslapping en fijne lijntjes strategisch aanpakken.

Stap 1: reinigen

Een goed begin is het halve werk, en met de Reinigingsmelk zorg je ervoor dat je huid klaar is om de werkzame stoffen van je skincare-routine op te nemen. Deze melk reinigt en verzorgt op milde wijze met ingrediënten als betaïne, biologische aloë vera, abrikozenpitolioe en amandelolie.

Stap 2: verhelderen

De PHA Gezichtstoner is in feite een milde peeling die je elke dag kunt gebruiken. Hiermee verhelder je de huid en help je je gezicht op natuurlijke wijze te vernieuwen. Ingrediënten als betaïne helpt je huid kalm te blijven en bramenbladextract gaat de afbraak van collageen tegen.

Stap 3: inwerken

Naar eigen zeggen is het Junglück Retinol Serum key voor een ‘well-aging’ routine. Hiermee stimuleer je de celregeneratie en rem je de afbraak van collageen. Zo bestrijd je rimpels, pigmentvlekken en huidverslapping.

Stap 4: verzorgen

Je sluit je routine af met de Retinol Crème, een lichte crème die vochtinbrengend werkt en je huid helpt zichzelf te vernieuwen. Deze gaat op dezelfde manier als het Retinol Serum het huidverouderingsproces tegen, en Vitamine A geeft dit proces een extra boost.

Winnen

Klinkt bijzonder bon toch, zo’n speciaal voor jouw huid samengestelde routine? Als je kans wilt maken op zo’n weelderig verzorgingspakket dat duurzaam voor je huid én voor de planeet is, dan hoef je alleen hieronder je gegevens in te vullen. Wie weet kun jij deze Junglück-routine dan binnenkort ook op jouw skincare-plankje zetten!

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 22 maart. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met MOOI Agency en Junglück zullen delen als je wint.

Laatste nieuws