[Gesloten]Fabulous Friday: maak kans op een platinum+ stijltang van ghd t.w.v €299

Maak van elke dag een good hair day!

Voor de Beau Mondes van de wereld moet élke dag natuurlijk een good hair day zijn. En daarbij kunnen we gelukkig vertrouwen op de tools van ghdOm te vieren dat het toonaangevende merk nu ook in Nederland een officiële webshop heeft geopend, mogen we de ghd platimum+ stijltang verloten onder onze lezers!

Gezonde lokken

Een fijne shampoo, een goede conditioner, en een maskertje op z’n tijd: we zorgen er op allerlei manieren voor dat onze lokken blijven stralen. Want we weten: een good hair day begint met de juiste verzorging.

Om onze coupe perfect in model te stylen maken we daarnaast slim gebruik van föhn en krul- of stijltang. Echt gezond voor je haar is het niet, maar gelukkig weet ghd daar met enkele slimme technische snufje op in te spelen. Zo breng je je lokken perfect in model, zonder ze zwaar te beschadigen!

Slimme styling

De ghd platinum+ stijltang is namelijk een intelligente styling-tool, die werkt op elke haarsoort – óók als je je lokken regelmatig kleurt of ze wel wat extra tender loving care kunnen gebruiken.

Dat werkt zo: de verwarmingsplaten van deze stijltang zijn door het hele oppervlak voorzien van Infinity-sensoren, die elke seconde maar liefst 250 keer meten of de tool op de juiste temperatuur blijft. Die sweet spot bevindt zich op precies 185°C, zo ontdekte het onderzoeksteam van ghd. Hiermee kun je je lokken feilloos in model brengen, zónder ze te beschadigen.

ghd platinum plus
Beeld: ghd

Andere slimme snufjes van de platinum+ stijltang zijn de automatische slaapstand, waardoor deze zichzelf na 30 minuten zonder gebruik uitschakelt. Zo hoef je je geen zorgen te maken of je je smart styler wel uit hebt gezet. Ook zijn de platen binnen 20 seconden op temperatuur, dus óók de glamourpoezen met haast in de ochtend kunnen perfect voor de dag komen. Het strakke design en de stijlvolle afwerking maken van deze stijltang bovendien een absolute must-have.

Winnen

Zoals genoemd viert Beau Monde samen met ghd de launch van hun Nederlandse webshop. Daarom mogen wij één exemplaar van de ghd platinum+ stijltang weggeven. Wil jij ook kans maken op deze slimme styling-tool? Het enige wat je hoeft te doen om mee te loten, is hieronder je gegevens invullen.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 29 maart. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Maison PR en ghd zullen delen als je wint.

Laatste nieuws