Prinses Eugenie deelt gezondheidsupdate over Charles

Hoopvolle woorden van de prinses!

Sinds Charles is gediagnosticeerd met kanker, is hij tijdelijk uit de spotlights gestapt. Gelukkig krijgen we zo nu en dan een gezondheidsupdate over de koning. Ook prinses Eugenie heeft onlangs laten weten hoe het met haar oom gaat.

Verrassende openheid

Begin februari werd de wereld opgeschrikt door het nieuws dat Charles aan ‘een vorm van kanker’ lijdt. Dat de vorst ervoor heeft gekozen om zo open te zijn over zijn gezondheid, is vrij opvallend. Daar had het Britse hof echter een duidelijke verklaring voor: “Zijne Majesteit heeft ervoor gekozen om zijn diagnose te delen om speculaties te voorkomen, en in de hoop dat dit publiek begrip kan steunen voor iedereen ter wereld die met kanker te maken heeft.”

Updates van de koning

Bij een verklaring vanuit het hof bleef het niet: de afgelopen tijd heeft Charles nog behoorlijk vaak van zich laten horen. En dat leverde enorm veel sympathie op. Een maand na de bekendmaking van de diagnose kan de koning nog altijd rekenen op steun vanuit alle lagen van de bevolking.

Prinses Eugenie

En als Charles zelf geen update deelt, dan hebben we altijd nog zijn liefdevolle familieleden die ons op de hoogte houden. Zo ook nichtje Eugenie, die morgen 34 kaarsjes uitblaast. De Yorkse prinses was gisteren aanwezig bij een evenement van The Elephant Charity, en liet daar kort weten hoe het haar oom momenteel vergaat.

Beeld: NL Beeld

“Het gaat goed met hem”, vertelde Eugenie. Verder zei ze dat de koning ‘erg trots zou zijn omdat The Elephant Family hem aan het hart gaat’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily)

Ook Camilla wist onlangs al goed nieuws te brengen over haar man. Tijdens een bezoek aan de Noord-Ierse stad Belfast gisteren zei ze dat het ‘heel goed’ gaat met haar man. We zijn heel blij met deze hoopvolle woorden van the royal family!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws