Zien: het lieflijke kiekje dat koning Charles deelde ter ere van Moederdag

'Voor alle moeders, en degenen die vandaag hun moeder missen'

Gisteren werden moeders door het hele Verenigd Koninkrijk in het zonnetje gezet. Waar wij Moederdag in mei vieren, doen de Britten dit namelijk al in maart. Een bitterzoet moment voor koning Charles, die zijn moeder moet missen op deze bijzondere dag.

Moederdag

Een ontbijtje op bed, een lief kaartje, een mooie bos bloemen of een lekker geurtje: er zijn talloze manieren om je moeder op Moederdag een speciaal gevoel te geven. Maar wat als je moeder er niet meer is?

Via Instagram deelt het Britse hof een prachtige foto uit de archieven van koning Charles. “Ik wens alle moeders, en degenen die vandaag hun moeder missen, een fijne Moederdag”, valt er bij de foto te lezen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Op de foto zien we een jeugdige prins Charles, die lieflijk de hand van zijn moeder kust nadat ze hem een ​​prijs bij polo had overhandigd. Liz is duidelijk in haar nopjes is met haar zoon: de liefde straalt van de foto af!

Kate en kroost

Zondag deelden ook de Waleses al een zoete foto van Kate met haar kinderen ter ere van Moederdag. Op de foto – die is genomen door prins William – is een lachende Kate te zien, samen met haar kinderen prins George, prins Louis en prinses Charlotte.

Prinses Kate wenst iedereen een fijne Moederdag, maar staat ook even stil bij alle lieve berichten die ze heeft gekregen. Zo bedankt ze iedereen voor de steun na haar operatie. “Bedankt voor jullie lieve wensen en voortdurende steun de afgelopen twee maanden”, deelt de prinses.

Op zich een lieve, onschuldige boodschap, maar de foto is nog een bijzonder eigen leven gaan leiden. Er zou namelijk flink gesleuteld zijn aan het beeld, en hierom hebben verschillende persbureaus het beeld zelfs teruggetrokken. Aiii!

Bron: Instagram @theroyalfamily, Hello! Magazine, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..