Zien: dit zijn de 10 finalisten van Miss Nederland 2024

Deze beauty's gaan dit jaar de strijd met elkaar aan.

Het is weer zover: de tien finalisten van Miss Nederland 2024 zijn bekend. We stellen je voor aan de beauty’s mét brains die dit jaar de strijd met elkaar aangaan om die felbegeerde titel.

Castingdag 

Jawel, de tien finalisten van Miss Nederland 2024 zijn bekend! Afgelopen weekend vond de casting plaats in het vertrouwde Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Uit de honderden aanmeldingen nodigde de organisatie een aantal kandidaten uit die zich tijdens de casting mochten presenteren aan de jury.

Wie er in de jury zaten? Niemand minder dan Miss Nederland 2023 Rikkie Kollé, zangeres Sera de Bruin (SERA), fotograaf William Rutten, choreograaf Marc Forno, celebrity make-up & hairstylist Marc Sew Atjon, videograaf Sander Muts en last but not least: Monica van Ee, directeur van hoofdsponsor hannah. Na een intensieve, maar leuke castingdag kwamen de juryleden samen tot een besluit en selecteerden zij tien stralende en intelligente vrouwen als dé finalisten van Miss Nederland 2024.

Dit zijn de finalisten geworden:

Het evenement

Jaarlijks organiseert de Miss Nederland Organisatie een casting waarbij zij op zoek gaan naar een nieuwe Miss. Laat deze titel je niet voor de gek houden, want bij Miss Nederland gaat het niet om het vooroordeel dat het om alleen maar uiterlijk en glamour gaat of dat het een vleeskeuring is. Het gaat om brains, business & beauty! Een lief, sociaal, maatschappelijk betrokken karakter met daarnaast duidelijke ambities, doorzettingsvermogen en een verhaal. Miss Nederland is een girl next door met als doel een rolmodel te zijn voor vele jongeren wat in deze tijd –waar social media centraal staat – ieder jaar weer laat zien hoe hard dat nodig is in deze maatschappij.

Enne, vind je het nou leuk om het avontuur van de finalisten te volgen? Miss Nederland houdt je via hun social mediakanalen op de hoogte van alle events van de dames. Wie o wie wordt de opvolger van Rikkie Kollé en mag zich nog voor de zomer Miss Nederland 2024 noemen?

Bron: Instagram @missnederland, Grazia | Beeld: Miss Nederland (fgmphotography)

Laatste nieuws