Babynieuws! Maxim Froger en Ruby zijn in verwachting

Wat een heerlijk nieuws voor de Frogers!

De familie Froger krijgt weer gezinsuitbreiding! Maxim Froger en zijn vriendin Ruby zijn in verwachting van hun eerste kindje. Op Instagram maken ze het heuglijke nieuws bekend.

Filmpje

“We creëren samen een mini-ons”, schrijven Maxim en Ruby in een gezamenlijke post op Instagram. Het stel deelt een filmpje van de echo én de baby belly van Ruby, die inmiddels al aardig rond lijkt te zijn geworden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxim Froger (@maximfroger)

Aan RTL Boulevard heeft Maxim al laten weten dat het met hem, Ruby én baby Froger momenteel heel goed gaat. Maxim en Ruby zijn ontzettend dankbaar dat ze ouders mogen worden. Wanneer dat precies gaat gebeuren, houden ze nog even geheim.

Opa en oma

Natúúrlijk hebben ook René en Natasja Froger laten weten ontzettend blij te zijn met het nieuws. Voor hen betekent het immers dat ze opnieuw opa en oma worden. René wijdt er zelfs een Instagram-bericht aan. “Sprakeloos mooi”, schrijft hij bij hetzelfde filmpje dat Maxim en Ruby deelden. “Zo verschrikkelijk blij met dit nieuws. Echt even sprakeloos. Lieve schatten van harte gefeliciteerd.”

“We worden weer oma en opa”, schrijft Natasja. “Zo intens blij voor Ruby en Maxim. Nu al zooo welkom in de familie.”

Schoondochters

Voor de schoondochters van René en Natasja was het in het begin behoorlijk wennen in zo’n bekende familie, zo vertelden ze onlangs in gesprek met Beau Monde. Toch voelden ze zich snel op hun gemak. En dat was volgens Ruby vooral te danken aan Natasja. “Zonder Natasja stort de hele familie in elkaar. Ze regelt alles en staat voor iedereen klaar. Een heel lieve en zorgzame vrouw.”

Inmiddels kan de hele familie zich dus gaan opmaken voor de komst van een nieuwe Froger-baby. Van harte, Ruby en Maxim!

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @maximfroger

Laatste nieuws