[Gesloten]Fabulous Friday: maak kans op de Estelle Pants en Shirley Blouse van Studio Amaya x Ann Dominique t.w.v. €139

Luchtig, vrolijk, en helemaal on trend – dit wil je niet missen!

Ann Dominique Froger straalde je onlangs nog tegemoet op de buis in De Frogers: Happy Campers. Of wellicht herinner je je nog die prachtige shoot (helemaal in glamping-thema) met alle Froger-ladies die Beau Monde vorig jaar deed? Mocht je er nu net zo prachtig uit willen zien als Ann Dominique en de andere Frogers, dan hebben we goed nieuws: Beau Monde mag namelijk een vrolijke matchende set weggeven van Studio Amaya x Ann Dominique!

Studio Amaya

Natuurlijk is Studio Amaya geen onbekende voor fashion-liefhebbers onder ons. Van prachtige japons tot zakelijke business-outfits en natuurlijk eindeloze matchende sets: een vleugje Studio Amaya in je kledingkast is nooit weg.

Ook BN’ers en ándere bekende gezichten zoals Georgina VerbaanEloise van OranjeBo Wilkes, en Florine Hofstee zijn al eens gespot in outfits van het label.

Studio Amaya x Ann Dominique

Ook Ann Dominique is groot fan van het merk, en zij heeft deze week haar éigen lijn mogen lanceren in samenwerking met Studio Amaya. Van de matchende Ann/Dominique bomber en short tot de dromerige Marjan-japon…we love!

Helemaal nu de lente er weer aankomt, zijn een paar zoete matchende Studio Amaya-sets in je garderobe geen overbodige luxe. Ga voor head to toe co-ords of combineer de vrolijke prints met een set klassieke basics als statement piece. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Zelf is Ann Dominique in elk geval razend enthousiast over de samenwerking. Zo verklapt ze dat het uitkomen van haar eigen lijn een heuse meisjesdroom is geweest. “Studio Amaya is mijn lievelingsmerk en daarom noem ik deze samenwerking een match made in heaven in plaats van een matching set, haha”, deelt ze bovendien.

Shirley & Estelle

Daarom vinden we het éxtra leuk dat we in samenwerking met Studio Amaya de prachtige Shirley Blouse en Estelle Pants mogen weggeven. Deze frisse set met z’n eye-catching rood-roze print bestaat uit een luchtige top met een V-hals en een comfortabele, wijde broek die voorzien is van een elastische tailleband mét een koordje om ‘m zo strak (of los) aan te snoeren als je zelf wilt.

De Studio Amaya x Ann Dominique Shirley Blouse en Estelle Pants.

Winnen

Ook enthousiast geworden over deze prachtige set? Snappen we! Beau Monde mag in samenwerking met Studio Amaya één exemplaar van de Shirley Blouse en Estelle Pants verloten onder onze lezers! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is hieronder je gegevens achterlaten. Vergeet niet in te vullen in welke maat je de top en broek zou willen ontvangen.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 12 april. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Iconic Studios en Studio Amaya zullen delen als je wint.

Laatste nieuws