Royale korting: ontvang 5 edities Beau Monde voor slechts €22,50!

Dat is bijna 40% korting!

April staat natúúrlijk in het teken van Koningsdag. De Beau Monde-redactie heeft hun Oranje-outfits alweer klaarliggen en is uitgebreid aan het speculeren over de outfits die de koninklijke familie straks in Emmen uit de kast tovert. Om iedereen mee te laten genieten van deze vorstelijke feestsfeer, pakken we uit met een Royale korting!

Beau Monde op je mat

Jawel: je kunt nu profiteren van een bijzonder vrolijke aanbieding. Wil jij ook op de hoogte blijven van everything glamour? Spieken achter de paleispoorten van Europa en daarbuiten? Geen enkel druppeltje juice vanuit Hollywood én Hilversum missen? Dan zit je goed met een abonnement op Beau Monde.

In elke editie vind je verrassende interviews met BN’ers en andere beroemdheden, de meest recente catwalk-trends om je door te laten inspireren, en de beste tips op het gebied van reizen, shopping, beauty, interieur en nog véél meer!

Daarnaast praten onze experts je helemaal bij over de royals. Van Máxima’s juwelenkist tot bruiloft in Brunei en van Charlenes garderobe tot het reilen en zeilen van de Windsors: dat wil je niet missen.

Ga nu naar BeauMonde.nl/royalekorting2024 en profiteer van deze aanbieding!

Royale korting

Gelukkig kun je nu gebruikmaken van een tijdelijke aanbieding, waarmee je 5 x Beau Monde voor €22,50 ontvangt. Dat is bijna 40% korting! Deze discount geldt slechts tot en met 8 mei 2024, dus wees er vooral snel bij om niet achter het koninklijke net te vissen.

Op BeauMonde.nl/royalekorting2024 vind je alle informatie die je nodig hebt, en kun je je aanmelden als abonnee. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste glamournieuws!

Wanneer je je hebt aangemeld hoor je meteen welke editie je als eerste zult ontvangen. We houden je helemaal up to date, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Oranje feest

Kortom: geniet van de Oranje-feestmaand met deze vorstelijke aanbieding. Want naast je Oranje-tompouce en glaasje Oranjebitter mag een nieuwe editie van Beau Monde natuurlijk niét ontbreken.

Laatste nieuws