Glamour met een knipoog

Spaans koningshuis deelt zoete familiekiekjes ter ere van aankomende mijlpaal

Het Spaanse koningspaar viert morgen hun twintigste huwelijksjubileum.

POSADO DE LA FAMILIA REAL POR SU 20 ANIVERSARIO

Morgen is het is alweer twintig jaar geleden dat koning Felipe en koningin Letizia samen in het huwelijksbootje stapten. En om deze heugelijke mijlpaal alvast een beetje te vieren, trakteren de Spanjaarden ons op een aantal nieuwe kiekjes.

Twintig jaar liefde

Ter gelegenheid van de speciale dag heeft het Spaanse koningshuis een reeks prachtige nieuwe familiefoto's vrijgegeven. Al poserend in de statige tuinen van het Koninklijk Paleis van Madrid, staat het paar met hun dochters prinses Leonor en Infanta Sofía lieflijk op de kiek.

Letizia zag er casual chic uit in een witte pantalon en tweed blazer, en wel in onze favoriete kleur bij de koningin: roze. Ze droeg haar donkerbruine lokken nonchalant maar keurig steil geföhnd, met één kant achter haar oor. Wat haar make-up betreft koos de koningin voor een subtiele bruine smokey eye.

Beeld: NL Beeld / The Photo One

Haar dochters zagen er even prachtig uit. Prinses Leonor ging net als haar moeder voor een witte broek, maar koos voor een babyblauwe blazer. Haar zus Sofia ging juist voor wit on top, maar combineerde dit met een blauwe jeans. De zussen kozen net als moederlief voor een subtiele make-uplook. Wat ons wel opviel? De dames hebben lipgloss ontdekt!

NL Beeld / The Photo One

De prinsessen hebben duidelijk een uitzonderlijke band met hun moeder, wat goed naar voren komt op dit zoete plaatje. Maar ook vaderlief pakte zijn momentje en werd innig op de kiek gezet met zijn oudste dochter.

NL Beeld / The Photo One

Nog een jubileum

Afgelopen weekend stond er nog een huwelijksjubileum op de koninklijke agenda. Prins Harry en Meghan waren namelijk zondag zes jaar getrouwd. Dit werd echter minder feestelijk gevierd dan in Spanje. Op social media werd de mijlpaal vanuit alle kanten genegeerd, net zoals ze eerder ook al met de verjaardag van prins Archie deden.

Bij eerdere verjaardagen en mijlpalen werd er nog wel bij stilgestaan door het Britse koningshuis. Zo plaatsten Kate en William en koning Charles voor Archies eerste verjaardag nog foto’s en felicitaties, maar sinds de verhuizing van het stel naar de Verenigde Staten blijft het op speciale dagen stil, aangezien zij geen working royals meer zijn.

Bron: Hello! Magazine, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld