Krijgen we een tweede seizoen van De Bauers?

Frans vertelt ons meer.

De serie De Bauers – 20 jaar later laat zien hoe het Frans Bauer en zijn gezin twintig jaar na hun vorige realityserie vergaat. Vanaf 4 april kunnen we weer wekelijks genieten van de avonturen van de Bauers op NPO 1, waarmee ze weer een mooi succes scoren. Kunnen we een tweede seizoen verwachten?

De Bauers

In De Bauers – 20 jaar later volgen we zanger Frans, zijn vrouw Mariska, en hun zoons ChristiaanJanFrans Junior en Lucas in hun dagelijks leven waarin humor en gezelligheid voorop staan. Maar daarnaast worden ook de minder leuke kanten van het leven belicht in de serie. Zoals het gemis van de vader van Frans die acht jaar geleden overleed en de gevolgen van het herseninfarct waardoor Mariska twee jaar geleden werd getroffen.

Ook zien we hoe vader Frans de strijd aangaat met zijn overtollige kilo’s. Zijn nieuwe levensstijl heeft ervoor gezorgd dat hij nu een mooi resultaat heeft bereikt. Om op een gezond gewicht te komen moet de zanger echter nog zo’n 30 kilo afvallen. De strijd gaat dus onvermoeibaar door, wat voor Frans soms knap lastig is. Er zijn naar eigen zeggen erg veel verleidingen die moeilijk te weerstaan zijn voor een levensgenieter als hij.

Nieuw seizoen

De kijkcijfers van de nieuwe reeks overtroffen met zo’n 2 miljoen kijkers per aflevering, óók twintig jaar later, weer ieders verwachting. Mogen we ons opmaken voor een nieuw seizoen?

In de talkshow De Oranjezomer vertelt Frans dat hij nog met zijn gezin moet overleggen over een mogelijk tweede seizoen van de realityshow. “We hebben daar nog niet over vergaderd”, aldus de zanger. “De Bauers gaat over het hele gezin, iedereen moet het eens zijn”, zo stelde hij aan tafel. Ieder lid van de familie heeft volgens hem vetorecht over de serie. Hij legt uit dat ook bijvoorbeeld zijn schoondochters het leuk moeten blijven vinden.

Of er dus echt een tweede seizoen van De Bauers – 20 jaar later wordt gedraaid, blijft nog even spannend. Wij hopen in ieder geval van harte dat-ie er komt!

Bron: RTL Boulevard, De Oranjezomer | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws