Wales-kroost zet prins William in het zonnetje

Ook de Britse royals vierden Vaderdag!

De Britten hadden een druk weekend! Op zaterdag was er de jaarlijkse Trooping the Colour-ceremonie, die uiteraard uitgebreid gevierd moest worden. En op zondag werd er, net zoals in Nederland, Vaderdag gevierd. Via sociale media deelden prins William en prinses Kate – of toch in elk geval hun kids – een zoet kiekje voor de gelegenheid.

Vaderdag

Op zaterdag zagen we prins William nog in vol ornaat in een uniform, met een berenmuts te zadel. Het was een flink contrast met het kiekje dat de Waleses de volgende dag deelden op sociale media:

“We houden van jou, papa. Fijne Vaderdag”, luidt de korte edoch krachtige boodschap bij de foto. Was getekend, G,C & L – ofwel George, Charlotte en Louis. Cute!

Op het beeld zien we de trotse vader met z’n drie kids in casual outfits poseren in de duinen. Op z’n hoofd draagt Wills een sportief petje, en de vier gaan in matchende blauwe outfits gestoken.

Royal fotograaf

Extra leuk detail: het bijschrift verklapt tevens dat de foto genomen is door niemand minder dan prinses Kate. Na het akkefietje rond die bewerkte Moederdag-foto is het natuurlijk fijn te zien dat de prinses zich hierdoor niet uit het veld heeft laten slaan.

Hiermee is de foto bovendien de derde keer dat we dit weekend van de Princess of Wales horen. Zo deelde zij op vrijdag nog een foto met een openhartig bericht over haar chemo-behandeling. Op zaterdag maakte ze vervolgens voor het eerst in bijna een halfjaar een publieke verschijning, en op zondag kregen we dus een kiekje van Kates hand te zien.

Trooping the Colour

Uiteraard was de Wales-kroost afgelopen zaterdag ook aanwezig bij Trooping the Colour. Zij reden in een koets mee met moeders, en straalden op het balkon van Buckingham Palace naast hun beide ouders.

Ook als het leven tegenzit, kan het gezinnetje duidelijk op elkaar rekenenen. En dat is natuurlijk heel wat waard!

Bron: Instagram @princeandprincessofwales | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws