Wimperlift set voor thuisgebruik van Nanolash – alles wat je moet weten!

Behandelingen om wimpers te liften en te lamineren die thuis worden uitgevoerd, zijn bijzonder populair omdat ze tijd en geld besparen. De effecten kunnen echter net zo lang meegaan als die van een schoonheidssalon. Om dit resultaat te bekomen, is het de moeite waard om te kiezen voor een wimperlift en lamineer kit van Nanolash om je wimpers te liften en te krullen.

Beau Monde

Wat is een wimperlift en wat is wimpers lamineren?

Wimperlift, de populairste vorm van wimperstyling, heeft bijgedragen aan een revolutie in wimperverzorging en heeft de goedkeuring van veel vrouwen gekregen. Deze niet-invasieve behandeling zorgt voor onmiddellijke resultaten die enkele weken aanhouden en de ogen niet alleen karakter, maar ook glans geven. Wimpers liften houdt in dat de wimpers worden gekruld en dikker gemaakt, waardoor ze er niet alleen beter uitzien, maar ook de oogcontour wordt verbeterd.

Het lamineren van wimpers is een behandeling die wimpers weer tot leven brengt door de tussenruimtes op te vullen, waardoor ze er mooi en natuurlijk dikker uitzien. Het maakt de wimpers ook donkerder. Nu professionele kits het mogelijk maken om de behandeling thuis uit te voeren, willen steeds meer vrouwen het zelf proberen. Het effect hangt grotendeels af van de producten die je gebruikt. 

De Nanolash wimperlift setis hier een perfect voorbeeld van. Het bevat gehydrolyseerde keratine, dat een heilzame werking heeft op de wimpers. Het vergroot hun volume, ondersteunt het reconstructieproces en versterkt ze ook. De toevoeging van olijf- en avocado-olie zorgt voor een goede hydratatie en voeding van de wimpers en verhoogt hun flexibiliteit. Lanoline bevordert de haargroei en voorkomt verdamping van water. De formules van Nanolash bevatten ook zijde, arginine en panthenol, die de wimpers voeden en ze sterker en volumineuzer maken. 

Hoe lang houdt het effect van een wimperlift aan?

Afhankelijk van de individuele kenmerken houdt het effect van wimpers lamineren tot 8 weken aan, zolang er een professionele lamineer kit wordt gebruikt. Het is ook goed om te onthouden dat het de eerste 24 uur na de behandeling niet wordt aangeraden om in de ogen te wrijven of ze nat te maken. Bovendien is het aan te raden om tijdens deze periode geen make-up of crèmes rond de ogen aan te brengen.

Met de Nanolash Lash Lift Kit kun je maar liefst 10 behandelingen uitvoeren! Het bevat alle benodigde producten, zowel voor thuisgebruik als voor gebruik in het schoonheidssalon. De complete kit maakt het gemakkelijk om de behandeling uit te voeren en zorgt ervoor dat het niet te veel tijd kost. 

Wimperlift en lamineer kit van Nanolash – hoe gebruik je het?

Voordat je verder gaat met de behandeling, moet je je wimpers en oogleden grondig reinigen van make-up. Je kunt hiervoor Nanolash shampoo of andere olievrije make-upremover gebruiken. Breng de siliconen staafjes uit de set aan op droge oogleden, je kunt ze eenvoudig zelf bijknippen. Breng wat lijm aan op het oppervlak van het staafje en kam de wimpers erop. 

Volg de instructies in de set en doorloop alle stappen door de juiste producten aan te brengen, zodat je na enkele minuten kunt genieten van een prachtige en natuurlijke look. Houd er echter rekening mee dat je tijdens het hele proces met natuurlijke wimpers werkt, dus verwacht niet dat er meer wimpers zullen zijn dan voor de behandeling. 

Nadat de wimperlift is voltooid, wordt aangeraden om contact met water minstens 24 uur te vermijden. Het is aanbevolen om de wimpers ook niet aan te raken om het bereikte effect niet te verknoeien. 

Mooie en gevoede wimpers in één

Met een wimperlifting set voor thuisgebruik Nanolash kun je meerdere weken lang het effect van lange, dikke en gekrulde wimpers bereiken. Het verbetert hun conditie, waardoor ze flexibeler worden en minder snel breken. Het voordeel van wimpers lamineren ten opzichte van andere methodes is dat het een natuurlijk effect geeft van optisch langere wimpers. Bovendien voedt en herstelt het perfect. Anderzijds kun je dankzij de wimperlift een maximale lift krijgen zonder een wimperkruller te gebruiken. 

De Nanolash kit is verkrijgbaar op www.nanolash.nl 

Laatste nieuws