Deze slimme hack gebruikt Kate om de hele dag op stiletto’s te kunnen lopen

Aha!

Van prinsessenjurk tot power suit: Kate rockt het allemaal. Wat er echter vrijwel áltijd onder haar outfits prijkt, is een paar stiletto’s. Bewonderenswaardig, aangezien de prinses van Wales hier vaak ook nog eens een royaal afstandje op moet afleggen. Hoe ze dat volhoudt? Daar heeft ze een slim trucje voor!

Platte schoenen zeldzaam

De prinses van Wales werkt natuurlijk het ene na het andere koninklijke bezoek af, en de keren dat ze platte schoenen droeg zijn zo ongeveer op één hand te tellen. En dat Kate wel wat aan kan geloven we, maar urenlang op stiletto’s lopen? Prinsessen zijn ook niet van steen!

En we blijken gelijk te hebben. Want Myka Meier, een Amerikaanse koninklijke etiquette expert, heeft ontdekt dat Kate een simpel trucje gebruikt om de hele dag comfortabel op hakken te kunnen blijven lopen. Volgens Meier is de prinses groot fan van twee producten die het draagcomfort van haar high heels verbeteren.


Handjes schudden, lief lachen en zwaaien: Kate doet het allemaal – óp hoge hakken! | Beeld: NL Beeld

Anti-slippanty

Om te voorkomen dat haar voeten uit haar hakken glijden, gebruikt La Middleton naar verluidt anti-slippanty’s. Deze panty’s hebben gel-strips aan de onderkant, die ervoor zorgen dat haar voeten meer grip hebben en minder heen en weer glijden in de stiletto’s. Want stel je voor dat Kate tijdens haar koninklijk loopje over de rode loper een pump zou verliezen…

Inlegzooltjes

Naast deze strips gebruikt Kate ook leren inlegzooltjes, die voorkomen dat haar muiltjes pijn gaan doen aan haar voeten. De zooltjes zijn een soort voetenbedje, en zorgen ervoor dat La Middleton urenlang kan rondhuppelen op haar stiletto’s zonder een gezicht te trekken dat we niet van haar gewend zijn. Slim, Kate!

Bron: Dingen voor Vrouwen, Insider | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws