Zien: Oranjes poseren samen tijdens zomerfotosessie

En natuurlijk kon hondje Mambo niet missen.

Na een jaar wachten was het vandaag eindelijk weer tijd voor de jaarlijkse zomerfotosessie van de Oranjes. Met een goed stel outfits, wat onderonsjes, liefdevolle blikken onderling én hondje Mambo die de aandacht trok was het weer een sessie zoals vanouds.

In de tuin

Vorig jaar waaiden de Oranjes tijdens de zomerfotosessie heerlijk uit op het strand. Deze keer hoefden de prinsessen en het koningspaar echter enkel de deur uit te stappen: de hoogheden werden namelijk op de kiek gezet in de voortuin van Paleis Huis ten Bosch. Een locatie die met het felgroene gras en de weelderige bomen overigens net zo idyllisch oogt als het Haagse Zuiderstrand.

Outfits

Op de eerst verschenen kiekjes zien we dat de Oranjes overwegend zomers gekleed zijn, met Alexia als grote uitzondering. Zij heeft haar outfit overduidelijk niet op het seizoen, maar op het weer aangepast en draagt een jurk van Sezane met daarover een cognackleurige blazer.

Beeld: NL Beeld

We kunnen Amalia inmiddels uittekenen in een pak en ook vandaag gaat de kroonprinses voor een pantalon met bijpassende blazer. Vooralsnog hebben we niet kunnen achterhalen waar ze het ensemble gescoord heeft.

Beeld: NL Beeld

Het jongste A’tje draagt een lieflijke, witte midi-jurk van linnen met opengewerkte details. Josine Droogendijk van Modekoningin Máxima weet te vertellen dat het gaat om een exemplaar van Sandro Paris. Goed nieuws voor de liefhebbers: je kunt de japon nu met korting shoppen op de website van het Franse merk.

Beeld: NL Beeld

Máxima straalt stijlvol als altijd in een geheel witte outfit van – hoe kan het ook anders – NatanNever change a winning team, zullen we maar zeggen. Het staat d’r ten slotte weer beeldig.

Beeld: NL Beeld

We kunnen dus weer niet anders zeggen dan dat het koningspaar en de A’tjes er weer fantastisch uitzien tijdens de fotosessie…

Beeld: NL Beeld

…Al was het natuurlijk toch weer hondje Mambo die écht de show stal…

Beeld: NL Beeld

…Iets waar de Oranjes zelf het ook roerend mee eens lijken te zijn.

Beeld: NL Beeld

Verder was het een sessie zoals vanouds, met hier en daar wat onderonsjes…

Beeld: NL Beeld

…Veel gelach…

Beeld: NL Beeld

…En natuurlijk wat liefdevolle vader-dochter plaatjes.

Beeld: NL Beeld

Aansluitend aan de fotosessie is er natuurlijk het persgesprek, waarin we hopelijk onder andere meer horen over Alexia’s toekomstplannen. Wat zou er terecht zijn gekomen van alle plannen die nog niet gepland waren?

Bron: Modekoningin Máxima, Blauw Bloed, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws