[Gesloten]Fabulous Friday: maak 2x kans op de Total Moisture Daily Facial Cream van Medik8

Diepe hydratatie voor een stralend snoetje!

Stralend voor de dag komen begint natuurlijk met de juiste verzorging. Daarom maken we als glamourpoezen graag tijd voor een heerlijk selfcare-moment. Met de Total Moisture Daily Face Cream van Medik8 verzorg je je gelaat in een handomdraai tot diep in de huid, en dit is dan ook een echte must-have voor op je skincare-plankje. Beau Monde heeft deze week de handen ineengeslagen met Medik8 om twee van deze fijne crèmes te verloten onder haar lezers!

Diepe hydratatie

Een gehydrateerde huid is een stralende huid. Dat weten ook de experts van Medik8, die na 60 formuleringen (!) de code gekraakt hebben voor het leveren van de perfecte balans tussen diepe dagelijkse hydratatie, essentiële ondersteuning van de huidbarrière en een lichtgewicht textuur. We stellen je voor aan de Total Moisture Daily Face Cream!

Medik8 Total Moisture Facial Cream

De Total Moisture Daily Facial Cream is gebaseerd op Medik8’s gepatenteerde H.E.O.Ⓡ technologie en bevat een geoptimaliseerde mix van vochtingbrengende en verzachtende ingrediënten. Ook bevat deze Facial Cream zogenaamde ‘occlusieven’ – hydraterende ingrediënten die met een klein laagje over de huid helpen om vocht vast te houden.

Wetenschap en verzorging

Het zal je niet verbazen dat er heel wat research in het perfecte skincare-product gaat zitten. Om tot een absoluut topproduct te komen, is het team van experts bij Medik8 in gesprek gegaan met consumenten, om een formule te ontwikkelen die de huid ultiem verzorgt. Uiteraard zijn er volop klinische, dermatologische en wetenschappelijke tests gedaan die de effecten duidelijk konden aantonen. Zo is er uiteindelijk een unieke formule tot stand gekomen, vol fijne ingrediënten die tot diep in je huid doordringen.

De Prebiotic Peptiden helpen de natuurlijke balans van het microbioom van de huid te behouden en de huidbarrière aan te vullen en te versterken. Het Multigewicht hyaluronzuur heeft daarnaast het vermogen om meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht in water aan te trekken én vast te houden. Ingrediënten als ceramiden, squalaan en vitamine F, die van nature voorkomen in de huidbarrière, bootsen de natuurlijke lipidenbarrière van de huid na om de huidteint intensief aan te vullen, te voeden en zichtbaar te herstellen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Medik8 (@medik8_nederland)

Winnen

Zie jij deze Medik8 Total Moisture Daily Facial Cream ook wel zitten? Dan hoef je alleen maar hieronder je gegevens in te vullen om kans te maken. Wie weet prijkt er dan binnenkort ook op jouw skincare-plankje zo’n luxe hydratatie-krachtpatser!

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 28 juni. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met FS Agency en Medik8 zullen delen als je wint.

Laatste nieuws