Meer volume, meer fun: volle lokken in 3 stappen

Beau Mondes Rosanne testte de producten van Wellaflex!

Een mooie glans en heel veel volume? Yes please! Met de producten van Wellaflex kun je makkelijk je lokken er vol en levendig uit laten zien. Beau Mondes Rosanne probeerde het uit.

Voor we beginnen, verklapt Rosanne: “Mijn haar is van zichzelf best dik, maar hierdoor ook zwaar. Het is lastig om er volume in te krijgen dat echt de hele dag blijft zitten. Ik gebruik droogshampoo om volume te creëren, maar ik merk dat mijn hoofdhuid hier droog van wordt en mijn haar heel stug. Met de herlancering
van de Wellaflex-lijn ga ik proberen om een look te creëren die een flinke portie volume bevat, maar ook verzorgd aanvoelt.”

Stap 1: Wellaflex Fullness Volume Hair Thickening Tonic

“Op schoon, handdoekdroog haar verdeel ik de Wellaflex Fullness Volume Hair Thickening Tonic. Ik merk meteen dat die niet kleverig aanvoelt; heel fijn. Het is belangrijk om de tonic volledig door je haar en over je hoofdhuid te verdelen. Hij zorgt namelijk niet alleen voor volume, maar is ook verzorgend. Groot pluspunt: dit product van Wellaflex is dermatologisch getest en bevat geen dierlijke ingrediënten.”

Stap 2: Wellaflex Fullness Volume Mousse

“Ik was geen enorme fan van mousse, maar dat kwam doordat ik het altijd op de verkeerde manier gebruikte. Na de tonic, als mijn haar nog steeds een beetje vochtig is, is het tijd voor de Wellaflex Fullness Volume Mousse met een ultra strong hold en föhn ik mijn haar droog. Ik merk dat de structuur van mijn haar een stuk steviger is. Vervolgens krul ik mijn lokken met de krultang.”

Stap 3: Wellaflex Extreme Hold Haarspray

“Zoals je op de foto ziet, heb ik een mooie krul aan de onderkant, maar nog niet echt veel volume. Sprayen maar! Omdat ik wil dat de krul goed blijft zitten, gebruik ik Wellaflex Extreme Hold Haarspray, en de naam van de hairspray doet zijn naam echt eer aan, wat een volume! Voor de bovenkant van mijn haar en mijn voorplukken gebruik ik Wellaflex Shine & Hold Haarspray. Ik merk dat dit iets minder stevig is, maar ik vind het fijn dat ik nog wel met mijn handen door mijn haar kan om weer extra volume te creëren.”

Wellaflex

Het eindresultaat

“Of ik fan ben? Jazeker! De producten zijn allemaal makkelijk te gebruiken en ga ik zeker toevoegen aan mijn haarverzorgingsroutine. De Extreme Hold Haarspray houdt mijn kapsel moeiteloos op zijn plaats zonder stijf te worden, terwijl de Fullness Volume Mousse mijn haar een boost geeft zonder het te verzwaren.”

Rosanne heeft bovendien een duidelijke nieuwe must-have: “En de Volume Tonic van Wellaflex? Dat is mijn favoriet! Mijn haar en hoofdhuid voelen heel verzorgd aan en de volgende ochtend heb ik nog steeds de krullen en het volume. Ik heb alleen een beetje extra hairspray toegevoegd. Kortom, de Wellaflex-lijn is een échte aanrader!”

De producten van Wellaflex zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Laatste nieuws