Oeh: PUNE viert 5-jarig jubileum met lancering luxe unisex parfums

Beauty van eigen bodem!

Het is feest in Maastricht dit weekend! Het toonaangevende beautymerk van Nederlandse bodem, PUNE, heeft namelijk in haar geboortestad een exclusieve set unisex parfums gelanceerd om hun vijfjarig jubileum te vieren. Wij praten je helemaal bij.

PUNE

In 2019 werd het cosmeticamerk PUNE geboren. In de vijf jaar die daarop volgden groeide het innovatieve merk uit tot een groot succes dat ver de Nederlandse grens overgaat. Dankzij haar innovatieve producten heeft PUNE een sterke reputatie opgebouwd in de beautywereld. Het merk heeft de harten van vele beauty-liefhebbers en influencers weten te veroveren, die geen genoeg kunnen krijgen van het exclusieve merk.

Unisex parfum

Een vijfjarig jubileum, dat moet gevierd worden! PUNE heeft ter ere van deze mijlpaal een compleet nieuwe unisex parfumlijn gelanceerd. Met maar liefst drie nieuwe geuren is er voor iedereen iets passends. Iedere geur is innovatief en creatief, en brengt zijn eigen emotie teweeg die je zal laten begeren, emotioneren, doet verlangen en de ultieme liefde laat voelen. Dat klinkt goed! De drie parfums hebben toepasselijke namen: Want you, Miss you en Love you.

De exclusieve parfums zijn een echt cadeautje voor liefhebbers van mooie geuren. Het team van PUNE en de meesterparfumeur uit het Franse Grasse, de parfumhoofdstad van de wereld, hebben met zorg de geuren samengesteld. Het resultaat? Drie unieke en onderscheidende parfums, waarin de passie en liefde duidelijk aanwezig zijn. Een echte must-have voor iedere liefhebber!

Maastricht

Ter ere van het feestelijke jubileum keert PUNE terug naar haar geboortestad Maastricht. Vandaag zijn op zes iconische plekken in en rond Maastricht acht meter hoge replica’s van de nieuwe parfums te vinden. Met een helikopter werden deze eyecatchers vastgelegd. Naast een creatieve launch, wordt zo ook nog eens de schoonheid van het karakteristieke Maastrichtse erfgoed in beeld gebracht. Prachtig!

Bron & Beeld: PUNE

Laatste nieuws