Vorstelijk de zomer door: deze zonnebrillen dragen de royals

Van Charlene tot Amalia!

Nu de zon zich volop laat zien, gaan we niet zonder SPF of zonder zonnebril de deur uit. Ben je toevallig nog op zoek naar een setje nieuwe shades? Wij hebben wat koninklijke zonnebril-inspiratie voor je verzameld!

Charlene

Het zal je niks verbazen dat de sunnies die Hare Doorluchtige Hoogheid Prinses Charlene draagt altijd designerparels zijn. Zo heeft ze meerdere exemplaren van Dior en Prada, en kunnen merken als Chanel, Salvatore Ferragamo en Miu Miu niet in haar brillenkoker ontbreken. Au moment heeft ze echter een duidelijke favoriet:

Royals zonnebrillen
Beeld: NL Beeld

Dit exemplaar van Louis Vuitton heeft ze de afgelopen maanden al drie keer tevoorschijn gehaald. Het gaat hier om de zogenaamde ‘Casino’-zonnebril, die inmiddels nergens meer verkrijgbaar lijkt te zijn. Tja, zo blijft een doorluchtige look lekker exclusief.

Máxima

Ook onze eigen koningin Máxima heeft een indrukwekkende set designernamen om uit te kiezen qua zonnebril. Van Chloé tot Gucci en van Prada tot Salvatore Ferragamo: onze majesteit heeft smaak!

Royals zonnebrillen
Beeld: NL Beeld

Toch is één label in het bijzonder favoriet: Máx heeft namelijk maar liefst zes brillen van Tom Ford tot haar beschikking. Van Grand Prix tot werkbezoek en van binnen- tot buitenland: in de koninklijke handtas gaat regelmatig een Tom Ford-bril mee.

Kate

Hoewel prinses Catherine op het moment even niet zoveel in het openbaar te zien is, hopen we natuurlijk dat ze desondanks toch van de zon kan genieten. De afgelopen jaren hebben we de Prinses van Wales regelmatig met haar snoet in de zon gezien, en een stijlvolle zonnebril is hierbij natuurlijk een must.

Royals met zonnebrillen: prinses Kate
Beeld: NL Beeld

Overigens bewijst Kate met haar zonnebrillen regelmatig dat je echt niet schathemelrijk hoeft te zijn om je met vorstelijke flair te kleden. Zo heeft ze namelijk regelmatig voor een zonnebril van Ray-Ban gekozen. Vooral het klassieke Wayfarer-model heeft Kates hart veroverd, hoewel ze inmiddels meerdere verschillende modellen van het merk in huis heeft.

Amalia

Onze eigen Prinses van Oranje heeft de afgelopen jaren niet heel veel in de spotlights gestaan. Maar tijdens de tour langs de Caribische eilanden zagen we dat Amalia helemaal weg was van één zonnebril in ’t bijzonder:

Royals zonnebrillen
Beeld: NL Beeld

Dit exemplaar van Chimi is een hip, oversized kunststof modelletje waarmee je duidelijk fashionable voor de dag komt. Niet alleen droeg ze dit exemplaar nagenoeg elke dag tijdens de Caribische tour, maar tijdens de Grand Prix van Zandvoort vorig jaar maakte deze bril opnieuw een verschijning. We geven Amalia geen ongelijk!

Bron: UFO NO More | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws