Nicolette Kluijver: ‘Ik ben voor het eerst sinds lange tijd weer echt verliefd!’

'Er is nog geen stempel op geplakt!'

Deze zomer stapt ze met haar vijf honden, twee katten en drie kids het vliegtuig in. Na vier easy going jaren op Bonaire gaat Nicolette Kluijver (39) zich weer settelen in Nederland. Een nieuwe fase begint, inclusief nieuwe liefde. In gesprek met Beau Monde licht ze een tipje van de sluier op.

Het roer om

Nicolette gooit het roer de laatste tijd lekker om. Eerst letterlijk in het RTL-programma Over de oceaan, waar ze met een aantal mede-BN’ers de oceaan oversteekt met een zeilschip. En binnenkort stapt ze met haar ex-man, kinderen en beestenboel op het vliegtuig om terug te keren naar Nederland. De afgelopen vier jaar heeft het gezin een relaxed leven geleid op Bonaire, maar het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. En dat is best even spannend.

Zo zal Nicolette zich settelen in Aalsmeer, gaat haar oudste dochter naar de middelbare school en is er voor het eerst sinds lange tijd een co-ouderschapsplan nodig. Gelukkig staat de presentatrice er niet alleen voor. Sinds begin dit jaar is ze weer volop aan het daten!

Nicolette Kluijver

Nieuwe liefde

Natuurlijk voelen we Nicolette ook aan de tand over haar nieuwe liefde: Milan. Ze leerde hem kennen in haar tijd op Bonaire, via een liefdadigheidsactie die hij met z’n collega’s had georganiseerd. Is hij stiekem ook één van de redenen dat ze terugkeert naar Nederland? “Hij werkt als militair bij de Luchtmobiele Brigade en heeft net zo’n avontuurlijk leven als ik. Door zijn werk kan ik hem vaak niet bereiken. Dan ligt hij weer drie dagen ergens in een veld. Hij is niet de reden dat ik terug verhuis naar Nederland, maar het is wel heel fijn dat we dichter bij elkaar zijn.”

“Het is heel gezellig als we bij elkaar zijn en ik date niet met iemand anders, dus hoe noem je zoiets?” Vervolgens lacht ze: “Het lijkt wel een gesprek bij de psycholoog zo nu bij jullie haha.”

“Hiervoor zei ik altijd dat we in de verkennende fase zitten. Dat is inmiddels een gek woord, want we kennen elkaar nu heel goed.” Van een officiële verkering is echter nog geen sprake. “Ik vier Kerst en Pasen heel traditioneel en wat dat betreft zou ik het leuk vinden als we er een stempel op gaan plakken. Maar dat stempel is nog niet geplakt.”

Romanticus

Aan romantiek overigens geen gebrek! Zo deelt ze: “Laatst gaf hij mij een houten bordje met het woord ‘Bonaire’ erop. Pas later kwam ik erachter dat hij er een gaatje in had geboord met daarin een stiekem briefje.”

“Ook had hij tijdens een hike, die ik vaker maak, op Bonaire een aantal stenen achtergelaten. Elke keer als ik dat pad bewandelde, kwam ik weer een steen tegen waarop hij iets liefs had geschreven.” Aww! Met zoveel romantiek moet het wel goed komen, toch?

Interview: Anne Tonen | Foto’s: Stef Nagel | Styling: Brigitte Kramer | Visagie: Natasha Klaverdijk

 

Laatste nieuws