Trend van het moment: de 90’s koordketting

Dit hippe accessoire is terug van weggeweest!

Dat alle trends vroeg of laat opnieuw de revue passeren, is ons niet onbekend. We zijn amper van de schrik bekomen van de terugkeer van de low waist broeken, of de volgende dient zich alweer aan. Maar dit is er eentje om blij van te worden, vinden we op de redactie van Beau Monde. De ultieme koordketting uit de jaren 90 is namelijk terug van weggeweest.

Sieradentrends

Waar een tijdje geleden de kleurrijke smileys de sieradenwereld nog domineerden, lijken we nu de voorkeur te hebben voor iets minder hysterische exemplaren. De koordketting was in de jaren 90 niet weg te denken, maar verdween daarna toch héél diep op de bodem van ons sieradenkistje. Maar ook deze trend maakt zijn rentree: het accessoire is nu terug van weggeweest.

Het leuke eraan is dat je dit sieraad helemaal je eigen draai kunt geven. Je kunt gaan voor een natuurlijke tint koord, zoals bruin of beige. Maar ook kleuren als roze, groen of blauw zijn weer helemaal hot. Naast afwisseling in kleur kun je ook verschillende soorten bedels kiezen. Het fijne aan zo’n koord is dat je gemakkelijk bedels kunt toevoegen, dus ook daar kan je flink afwisselen. Een hartje tijdens date night en een mooie schelp tijdens een zonnige dag op het terras: alles is mogelijk. En ben je écht fan van een basic outfit, dan kan je het koord zelfs dragen zonder bedel. Ideaal!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Felt Jewelry (@feltatelier)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door La Farola Tienda (@lafarolatienda)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Claire Rose Cliteur (@clairerose)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Simuero (@simuero_)

Draag naar eigen smaak

Zoals je ziet, is er voor iedere smaak iets wils. Van groot en kleurrijk tot ingetogen en basic, je kunt deze trend helemaal naar eigen smaak dragen. Dus hup, snel met je neus in je sieradendoos om te zien of er op de bodem misschien nog een koordketting ligt!

Bron: Stylist | Beeld: Unsplash

Laatste nieuws