Maakt het leven mooier

Royal mode: zó transformeren royals hun garderobe voor het najaar

Met de seizoenswissel in aantocht, transformeren de garderobes van de royals mee met het weer. Zomerse japons worden ingeruild voor glamoureuze trenchcoats, pakken en capes. En dat ze daarbij de runways nauwlettend in de gaten houden, is ons niet ontgaan.

royals

De herfst- en winterlooks voor 2024/25 zijn een elegante mix van stijlen, kleuren, materialen en vormen. De royals weten hun tijdloze pronkstukken goed te combineren met de nieuwste catwalk-looks. Met name het gebruik van laagjes, trenchcoats, wollen truien, roodtinten en leer zien we terug in de royal-outfits van de afgelopen maand.

Koningin Letizia

Hoewel de blote armen van Letizia zomers ogen, is haar Menbur clutch hét perfecte item voor dit najaar als we naar de runways kijken. Roodkleurige handtassen in klassieke modellen keerden namelijk terug op de catwalk! Haar Magrit-pumps matchten perfect met het rode kleurenpalet.

Letizia bij de Environmental Awards, september '24. Bron: NL Beeld.

Prinses Charlene

Charlene heeft het begrepen. Warm, comfy en helemaal volgens de najaarstrends: een flatterende midi-rok met grote trui van Loro Piana in roodtint. Om de laatste zonnestralen te weren, droeg ze haar Prada-bril.

Prinses Charlene op een bijeenkomst voor de lokale dierenbescherming, september '24. Bron: NL Beeld

Koningin Máxima

Onze koningin is gewend aan guur, Nederlands weer. Het is dan ook geen verrassing dat ze zich altijd stijlvol weet te kleden tijdens de koudere dagen. Laagjes en grote silhouetten waren hét thema op de catwalk voor dit najaar. Dat weet Máxima op een elegante manier door te voeren in haar zwarte Max Mara outfit met Gianvito Rossi laarzen. Ook met de groene Max Mara trenchcoat die nonchalant over haar schouders hangt, weet ze zich stijlvol te beschermen tegen de kou.

Prinses Sofia

De Zweedse Sofia weet wat stijl is. Ook met haar rode fluwelen jurk van modehuis ANDIATA en glinsterende Gucci-clutch in dezelfde dieprode tint wist ze te scoren. Niet alleen roodtinten, ook grote, kunstzinnige oorbellen waren te zien op de catwalk. De statement-oorbellen van Caroline Svedbom Jewellery die Sofia's look compleet maken, zijn daar een prachtig voorbeeld van.

Prinses Sofia bij Riksmötets öppnande, september '24. Bron: NL Beeld.

Prinses Madeleine

Niet alleen roodtinten zijn hip. Wie liever voor een neutrale kleur gaat, kiest voor grijs. Madeleine laat zien dat grijs niet saai hoeft te zijn! Haar outfit van Wakakuu maakte ze af met leren muiltjes van Chanel.

Prinses Madeleine bij de Childhood Foundation, september '24. Bron: NL Beeld.

Met de bijzondere mix van stijlen, kleuren, materialen en vormen weten de royals wel raad! Wij zitten klaar voor nog meer stijlvolle, elegante inspiratie van de koninklijke families.

Royalty
  • UFO No More, Instagram @royalfashionpolice, HELLO!
  • NL Beeld