Maakt het leven mooier

Familie Pfaff deelt verdrietig nieuws: 'Dit is nooit leuk'

De geruchten gingen al langer rond, maar gisteren heeft de familie Pfaff het treurige nieuws bevestigd: na een relatie van ruim 22 jaar hebben Debby Pfaff en Nicolas Liébart een punt achter hun relatie gezet.

Familie Pfaff in 2022

In de vroege zeroes waren de Pfaffs niet van de buis weg te denken. De realitysoap rond de familie, De Pfaffs, werd razend populair in een tijdperk waarin reality-tv nog iets nieuws was, en we genoten volop van het reilen en zeilen van de familie rond Jean-Marie en vrouw Carmen. Ook dochter Debby Pfaff en haar geliefde Nicolas Liébart waren hier regelmatig te zien. Helaas heeft de familie vandaag bevestigd dat dit paar niet langer samen is.

Scheiding

Vlaamse media berichtten al langer dat het zou rommelen tussen Debby en Nicolas. Toen de oudste dochter van Jean-Marie en Carmen deze zomer als enige zonder echtgenoot bij hun vijftigjarig jubileum verscheen, wakkerde dat de geruchten alleen nog maar verder aan.

Vandaag hebben zij in een bericht aan HLN het verdrietige nieuws officieel wereldkundig gemaakt: "Wij bevestigen hierbij dat Debby Pfaff en Nicolas Liébart besloten hebben om een einde te stellen aan hun huwelijk. Uit respect voor hun twee zonen en familie zullen er geen verdere interviews of verklaringen worden gegeven. Wij vragen de media om hun privacy in deze periode te respecteren en geven verder geen commentaar. Met dank voor het begrip."

Kort, krachtig, en een ongetwijfeld moeilijk bericht om naar buiten te brengen.

Geruchten

HLN schrijft onder meer dat de twee het nieuws liever nog langer stil hadden gehouden, om zo de breuk in alle rust een plekje te kunnen geven. Vanwege alle geruchten besloten zij toch open kaart te spelen.

Naast het ontbreken van Nicolas bij het gouden jubileum van z'n schoonouders, werd hij namelijk ook niet aan Debby's zijde gespot toen zij eerder dit jaar haar 49e verjaardag vierde. Volgens de Vlaamse krant werd het paar deze zomer voor het laatst samen gespot toen zij als supporters hun zoons, Liam en Keano, kwamen toejuichen bij hun catwalk-debuut.

Hechte familie

Dat het stel juist voor hun zoons nog samen komt opdagen, is niet heel gek. De Pfaffs staan immers bekend als een ontzettend hechte familie. Voordat Debby en Nicolas in mei 2012 in het huwelijksbootje stapten, waren zij al ruim tien jaar samen. Hun huwelijk volgde na een aanzoek aan het slot van een dag opnames voor De Pfaffs.

Destijds stelde Debby hier zelf over: "Voor de mensen die weer denken dat hier iets achter zit: wij trouwen niet voor de media, noch voor de verhaallijn van ‘De Pfaffs’. Wij trouwen omdat we elkaar graag zien. Dat is de enige reden!”

Beau Monde wenst de familie de komende periode heel veel sterkte.

Celebrity
  • AD, HLN
  • NL Beeld