Glamour met een knipoog

Oeh! Zo blijft Jennifer Aniston dus in shape

De 55 jarige Jennifer Aniston showde deze week haar prachtige figuur. En daar werkt ze hard voor - de actrice volgt namelijk een intensieve trainingsroutine en eet súper gezond! 

Jennifer Aniston in LA

De Friends-actrice is te bewonderen in een nieuwe campagne voor Pvolve - een trainingsmethode speciaal ontworpen voor vrouwen. Er wordt rekening gehouden met eventuele hormonale veranderingen of overgangen die de algehele gezondheid van een vrouw, en dus ook hun trainingen, kunnen beïnvloeden. En Jennifer Aniston is groot fan!

Trainingsroutine

Het fitnessmerk plaatste dinsdag een foto van de actrice op Instagram, gekleed in een diepe zwarte bodysuit. Daarop is te zien dat ze een absolute killerbody heeft. En eerlijk is eerlijk - daar zijn we wel een beetje jaloers op! Maar goed, daarvoor volgt ze natuurlijk de trainingen van Pvolve - wel vijf dagen per week...

Appeltje-eitje

De trainingen zijn overigens makkelijker dan je zou verwachten, vertelt Jennifer. "Als je denkt: 'Ik moet 45 minuten cardio doen, anders krijg ik geen goede training', is dat ontmoedigend," zei ze. "Ik heb het zelf zo lang geloofd. En daarna was ik gewoon opgebrand en was mijn lichaam gebroken." Maar met de trainingen van Pvolve voelt ze zich na een training niet langer "krankzinnig vermoeid of gebroken". Dat komt mede doordat de trainingen niet zo lang zijn. "Je begint gewoon met kleine stukjes, kleine stapjes. En voor je het weet, heb je vier lessen van 20 minuten gedaan, omdat je gewoon door wilt gaan." Zo'n trainingsroutine van 20 minuten per dag klinkt ons als muziek in de oren!

Lekker eten

Naast haar trainingsroutine zorgt de actrice ook goed voor zichzelf met een tot in de puntjes uitgekiend dieet. Gelukkig weet de actrice wel wat lekker eten is. Ze begint haar dag met veel eiwitten - haar ontbijt bestaat uit avocado en eieren, en een shake waaraan ze macapoeder en kaneel toevoegt. Haar andere favoriete ontbijt is een smoothie die altijd iets van eiwit, bananen, bessen en een mix van groenten bevat. Hmmm!

"Meestal lunch ik rond één of twee uur, en meestal bestaat het uit een of andere vorm van groenten en een eiwit," vertelt ze. "In de middag neem ik gewoon een tussendoortje, zoals een appel met amandelboter of popcorn. Of gewoon iets waar ik zin in heb."

Voor het avondeten grijpt ze weer naar groenten en eiwitten, en in het weekend trakteert ze zichzelf op iets 'extra speciaals'. Voor The Morning Show maakt ze lange draaidagen, en dan is hydratatie natuurlijk essentieel - ze drinkt "zoveel water dat het komisch is".

Balans

Uiteindelijk gaat het allemaal om de balans. "Ik ben me bewust van wat ik eet en welke ingrediënten ik gebruik", vertelt Jennifer. "Ik probeer de balans te bewaren door een juiste hoeveelheid eiwitten en groenten te eten, water te drinken en te sporten." En dat werkt goed voor de actrice, ze ziet er fantastisch uit!

Celebrity
  • Forbes, @pvolve, Cosmo Politan, Byrdie
  • NL Beeld