Glamour met een knipoog

Vakantie inspiratie: dit zijn de hotspots van celebs!

De vakantiebestemmingen van celebs spreken altijd tot de verbeelding. Terwijl de meeste van ons dromen van een weekje op een strand of een stedentrip, pakken celebs het vaak nog nét ietsje grootser aan. Maar dat kunnen wij natuurlijk ook!

Celeb op vakantie

Van privé-eilanden tot luxueuze resorts, de crème de la crème van Hollywood heeft toegang tot de meest exclusieve en betoverende plekken ter wereld. Met de herfstvakantie in aantocht, gebruiken we hun hotspots maar al te graag als inspiratie!

Klassieke glamour met een modern tintje

De Amalfi-kust in Italië is een van de populairste vakantiebestemmingen voor beroemdheden. Niet heel gek, want dit prachtige stukje Italiaanse kust biedt een perfecte combinatie van glamour, geschiedenis en adembenemende uitzichten. Onder andere Beyoncé en Jay-Z zijn gespot op een luxe jacht op de turquoise wateren van de Middellandse zee.

Wil je zelf la dolce vita verkennen? Neem dan een kijkje in de dorpjes Positano en Ravello, waar chique restaurants en boutique hotels in overvloed te vinden zijn. Wat verder het binnenland in zijn genoeg leuke, betaalbare plekjes te vinden. Zo kun je met een dagtrip volop genieten van de exclusieve hotspot, zonder glamoureuze prijskaartjes!

Tropisch uitje

Het tropische Hawaï is een geliefde vakantiebestemming voor velen. Verschillende celebs, waaronder Chris Hemsworth, Britney Spears en Rihanna, gaan er graag op vakantie. Oprah Winfrey mag het zelfs haar thuis noemen! Dat begrijpen we wel, met de ontspannen stekjes en prachtige hagelwitte stranden.

Feesteiland

Hét feesteiland van menig celebrity is natuurlijk Ibiza. Afgelopen zomer zijn sterren als Kendall Jenner en Leonardo DiCaprio nog gespot op het eiland, feestend in de beroemde beachclubs zoals Ushuaïa en Pacha. Maar Ibiza biedt natuurlijk meer dan alleen een feestje, met haar prachtige rustige baaien, luxe villa’s en stijlvolle boutique hotels.

Een waar paradijs

De Malediven zijn een favoriet onder beroemdheden die willen ontsnappen aan de drukte. Kim Kardashian trakteert haar gezin regelmatig op een tripje naar een van de meest exclusieve resorts, waar privé villa’s boven het water een 360 graden uitzicht op de oceaan bieden. Ook Madonna, Sophie Turner en Jennifer Aniston zijn er regelmatig te vinden. Een waar paradijsje, lijkt ons zo! Het lokale eiland Maafushi is overigens net zo glamoureus en een stuk betaalbaarder dan Kim's favoriete stek.

Futuristisch tripje

Op zoek naar iets anders dan stranden en luxe resorts? Dan is Tokio een must-see celeb hotspot. Sterren zoals Zendaya en Timothée Chalamet brachten dit jaar een bezoek aan de bruisende hoofdstad van Japan. Dat lijkt ons ook wel wat - die futuristische skylines, fenomenale mode en een overheerlijke wereldberoemde keuken.

Ski-vakantie

Hoewel Aspen in Colorado vooral bekend staat als winterbestemming, is het een populaire keuze onder beroemdheden die van skiën houden. Dit jaar schitterden sterren zoals Kendall Jenner en Gigi Hadid in de adembenemende stad. Aspen staat bekend om zijn exclusieve chalets en high-end restaurants.

Italiaans juweel

Een ander juweel aan de Italiaanse kust is Capri. Beroemdheden zoals Jennifer Lopez kunnen er geen genoeg van krijgen, en wij snappen wel waarom! Het idyllische eiland is overgoten met luxe en glamour, met haar beroemde Grotta Azzurra (Blauwe Grot) en de high-end winkels.

Of ze nu kiezen voor hagelwitte stranden en turquoise wateren, futuristische tripjes of de glamoureuze kust van Italië - celebs weten de juiste spots wel te vinden! Voor velen van ons blijven deze bestemmingen misschien wel een droom, maar aan inspiratie door de betoverende reiskeuzes van de sterren geen gebrek.

Celebrity
  • Flair, Vogue, Marie Claire, HLN, Us Weekly
  • NL Beeld