slogan

Miley Cyrus en Liam Hemsworth officieel uit elkaar

::

Het liefdessprookje van Miley Cyrus en Liam Hemsworth is over en voorbij. Na nog geen jaar huwelijk gaan de zangeres en de acteur elk hun eigen weg, zo meldt de Amerikaanse People.

LEES OOK: 4 sterren die hun bekendheid aan iemand anders te danken hebben

De break-up kwam met een verklaring van de woordvoerder van Miley: "Het klopt dat ze uit elkaar zijn. Ze zijn tot de conclusie gekomen dat ze beter alleen verder kunnen gaan in het leven. De komende tijd willen ze allebei vooral weer gaan werken aan hun carrière. We vragen het koppel met rust te laten en hun privacy te respecteren. Ze zullen in ieder geval in goed overleg ouders blijven." Schrik niet, het stel heeft geen kinderen waar je nog niet van af wist. De woordvoerder heeft het over de gezamenlijke huisdieren. 

Trouwring

Oplettende fans waren de media stiekem een stapje voor. Zij wisten een dag voordat het officiele nieuws naar buiten kwam al dat er iets niet klopte. Miley deelde op haar Instagram een kiekje waar ze zonder haar trouwring te zien was. 

Panseksuele gevoelens

Geruchten beweren dat het Miley was die de knoop doorgehakt zou hebben. De 26-jarige zou worstelen met haar panseksuele gevoelens en hierdoor in de war zijn. Onlangs vertelde ze nog: "Hoewel ik altijd gevoelens voor vrouwen zal houden, zit ik nu in een heteroseksuele relatie. Dat voelt goed. Ik heb gekozen voor een partner. Dit is de persoon die mij het meest gelukkig kan maken." Au....

Het stel trouwde in december 2018 na een knipperlichtrelatie van meer dan negen jaar.

BRON: PEOPLE, TELEGRAAF, BEELD: BSR AGENCY