slogan

Jammie: deze red velvet choco-reep is de ultieme guilty pleasure

::

Red Velvet & White Chocolate, de nieuwe smaak van Hands Off My Chocolate is het lekkerste nieuws dat je vandaag zal krijgen. Een rode laag met red velvet-chocolade bedolven onder een laag witte chocolade, wat wil je nog meer?  De reep smaakt niet alleen zoals de populaire, Amerikaanse chocoladetaart, hij ziet er ook nog eens zo uit. Beter dan dit gaat het niet worden. 

De smaak is geïnspireerd op de klassieke red velvet chocoladetaart die in vrijwel elke koffiezaak en restaurant niet op de kaart mag ontbreken. Hands Off My Chocolate maakt de vertaalslag van de meest populaire smaken naar een overheerlijke reep. “Voor de ontwikkeling van nieuwe smaken kijken we altijd naar trends in andere sectoren, zoals Starbucks voor onze Caramel Macchiato, of de populaire ijssmaak van Ben & Jerry’s voor onze Cookie Dough-reep,” vertelt Kitty Smeeten, oprichtster van Hands Off My Chocolate.

Dit keer heeft het merk haar inspiratie uit de horeca gehaald. De meest favoriete taart van elke zoetekauw. Echter was de smaak nog niet terug te zien in het chocoladeschap. Hands Off My Chocolate zag hier de unieke kans voor het maken van deze smaak. “Voor ons maakt de combi van een rode reep met de smaak van de rode chocoladetaart echt de ultieme verwen-jezelf-chocolade”, aldus Kitty. 

We weten genoeg: Red Velvet & White Chocolate hoort op onze chocoladeplank thuis. 

LEES OOK: Beau Culinair: Kers op de mousse van Jamie Oliver