Wedding Season: de 5 leukste societyhuwelijken

Er is deze zomer weer heel wat getrouwd in de high society. Dít waren de leukste aristobruiloften tot nu toe.

Nu 'the wedding season' langzaam op zijn einde loopt – de bruiloft van prinses Eugenie wordt de grande finale – een overzicht van de leukste aristohuwelijken van deze zomer.

Daisy & Charlie  

Daisy Jenks en Charlie Van Straubenzee trouwden in Frensham, in het bijzijn van onder andere prinses Eugenie en Jack Brooksbank en prins Harry en hertogin Meghan. De bruidegom is een van de beste vrienden van prins Harry, de bruid droeg een jurk van Israelische designer Mira Zwillinger met een leuke sluier vol madeliefjes (daisies). 

Stephanie & Jan

Prinses Stephanie van Saxe Coburg en Gotha (46) en Jan Stahl (49) trouwden in Kasteel Friedenstein waar al 200 jaar lang geen royal wedding meer was geweest. De prinses is het oudste kind van prins Andreas en zijn vrouw Carin Dabelstein en hield het simpel met een op maat gemaakt pakje.

Louise & Gustav

Louise 'Lussan' Gottlieb trouwde met Gustav Thott in Trosa, Zweden.

De bruid droeg een Fadi el Khoury, die ook de jurken voor de bruidsmeisjes ontwierp.

De bruid is een van de beste vriendinnen van prinses Madeleine die een van haar bruidsmeisjes was…

…en Louise's ouders Frederik en Carole zijn op hun beurt goed bevriend met koning Carl Gustav en koning Silvia (links).

Ook kroonprinses Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip en prinses Sofia waren erbij…

…in prinses Leonore danste uiteraard weer de zoom uit haar jurk.

Alessandra & Christian

Prins Christian van Hannover trouwde in Lima met Alessandra de Osma. Zijn vader werd dronken, luidruchtig en belandde schier comateus in het ziekenhuis. De bruid droeg Jorge Vazquéz en mag zich nu prinses van Hannover noemen.

Meghan & Harry

Het onbetwiste societyhuwelijk van het jaar was dat van actrice Meghan Markle en prins Harry. Kamerbreed royals en celebs, de bruid droeg Givenchy en werd wegens gedoe met haar vader weggegeven door haar schoonvader prins Charles. Zij gaat tegenwoordig door het leven als hertogin van Sussex.

 

Door: Ella Vermeulen, Foto's © BSR Agency, ANP

Laatste nieuws