Kunnen we binnenkort weer genieten van Meghan Markle’s lifestyle blog?

Meghan Markle beheerde een lifestyle blog genaamd The Tig. Kort nadat de relatie tussen Meghan en prins Harry werd bevestigd, ging de website offline. Maar zou het kunnen dat we binnenkort toch weer van haar online schrijfsels kunnen genieten? 

Lees ook

Meghan Markle beheerde een lifestyle blog genaamd The Tig. Kort nadat de relatie tussen Meghan en prins Harry werd bevestigd, ging de website offline. Maar zou het kunnen dat we binnenkort toch weer van haar online schrijfsels mogen genieten? 

LEES OOK: Royal Masterclass: zó maak je een kniksje

Lang voordat Meghan Markle met prins Harry trouwde, was ze al een succesvol actrice, zette ze zich in voor goede doelen, werd ze aanbeden om haar stijl én was ze lifestyle blogger. Op haar website, The Tig, schreef ze over haar ervaring als biracial kid en interviewde ze bekende mede-celebrities zoals Serena Williams en Priyanka Chopra. Maar ook pende ze artikelen over haar favoriete vakantiebestemmingen, recepten en hield ze een shopping wishlist bij.

Blog relaunch

Toen bekend werd dat Meghan een relatie had met prins Harry, ging de website snel offline. Maar nu Meghan en Harry afstand hebben gedaan van het Britse koningshuis kan ze niet wachten om weer te gaan schrijven, zo weet US Weekly. Meghan kijkt momenteel dan ook naar mogelijkheden om haar blog weer op te starten en ook wil ze nog een kookboek schrijven.

Veel projecten

In 2018 verscheen het eerste kookboek van de voormalige Suits actrice, namelijk Together: Our Community Cookbook. Een bron vertelt US Weekly: “Meghan heeft ontzettend veel ideeën voor nieuwe projecten en kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan.” En het lijkt er dus op dat een van deze projecten de relaunch van haar populaire blog is. Brengt 2020 dan toch ook goed nieuws in de vorm van deze online versie van The Princess Diaries

BRON: US WEEKLY, BEELD: GETTY IMAGES, BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook