Lief: Blue Ivy komt met belangrijke les over handen wassen

Beyoncés 8-jarige dochter Blue Ivy laat door middel van een klein experiment zien hoe belangrijk het wassen van je handen écht is.

Beyoncés 8-jarige dochter Blue Ivy laat door middel van een klein experiment zien hoe belangrijk het wassen van je handen écht is.

LEES OOK: Onthuld: waarom Beyoncé zo zenuwachtig was voor ontmoeting met Meghan

Beyoncés oudste dochter Blue Ivy is hard op weg om de nieuwe Queen B te worden. Ze is regelmatig aan de zijde van haar moeder op de catwalk te zien in de mooiste outfits en haalt ook geregeld het nieuws door haar grappige acties. Zoals die keer dat ze zich overduidelijk schaamde voor haar sexy moeder. Dit keer verovert ze de harten van Instagrammers over de hele wereld met een tutorial die aantoont waarom het éxtra belangrijk is om je handen te wassen gedurende de coronacrisis.

Blue’s PSA

Blue Ivy’s oma, Ms. Tina Lawson, deelde de video op haar Instagram en schreef erbij: "Blue’s PSA. Mijn briljante kleindochter Blue deed dit experiment om te laten zien hoe het wassen van je handen het virus te lijf gaat." Bekijk hieronder de video, waarin Blue Ivy stap voor stap uitlegt wat ze doet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My brilliant granddaughter Blue did this experiment to show how washing your hands fights the virus . ❤️??

Een bericht gedeeld door Tina Knowles (@mstinalawson) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws