Marokko: wéér een Lalla Salma sighting?

Na krap anderhalf jaar afwezigheid is de prinses-gemalin twee keer achter elkaar gespot, dat kan haast geen toeval zijn.

Het is moeilijk te verifiëren, maar opmerkelijk is het wel dat er na krap anderhalf jaar radiostilte voor een tweede keer in korte tijd een foto van de 'verdwenen' vrouw van de koning van Marokko is opgedoken.

Hoe recent het beeld is en óf ze het ook daadwerkelijk is, is niet duidelijk en het Marokkaanse hof zwijgt in alle talen. Sinds eind 2017 is Lalla Salma niet meer in haar rol als prinses-gemalin gespot. De koning en zij zouden gescheiden leven, zij zou het grootste deel van het jaar in haar villa in Griekenland wonen.

En toen was er opeens deze foto, waarop ze met haar dochter prinses Khadija op een markt zou staan, met een hoop bodyguards in de buurt. De vrouw op de foto lijkt erg op Lalla Salma en ook het meisje heeft wel erg veel van Khadija weg, maar of ze het ook echt is? Ooggetuigen zeggen van wel: het was in Jemaa el Fna in Marrakesh en moeder en dochter aten er in een traditioneel restaurant.

Dit weekend dook een nieuwe foto op, van een bezoek aan een ziekenhuis. Het gaat om het Beni Mellal Oncology Center dat heeft bevestigd dat de prinses er afgelopen woensdag was, voor een officieus bezoek. Ze sprak ongeveer twee uur met patiënten en artsen, er was veel beveiliging bij en ze kwam vanuit Marrakesh. De prinses zette zich toen ze nog nadrukkelijk in functie was al in voor kankerbestrijding en richtte in 2005 de Lalla Salma Foundation op, voor onderzoek en behandeling van de ziekte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lalla Salma Brand Fashion (@lalla_salma_brand_fashion) op

Lalla Salma zou haar haar tegenwoordig vooral zo dragen, maar goed: een staart is snel gemaakt. Een persverklaring trouwens ook. Kom er maar in, hof van Marokko: hoe zit het nu eigenlijk?

 

Foto's © BSR Agency

 

Laatste nieuws