Céline Dion verdedigt haar gewicht

Céline Dion kwam de afgelopen maanden meerdere malen in het nieuws vanwege haar gewicht, dat volgens veel van haar fans 'zorgwekkend laag' was.

Lees ook

Céline Dion kwam de afgelopen maanden meerdere malen in het nieuws vanwege haar gewicht, dat volgens veel van haar fans 'zorgwekkend laag' was. De zangeres maakt korte metten met deze aantijgingen en zegt 'dat er niets aan de hand is'. "Mijn gewicht is prima," aldus Céline.

LEES OOK: Leontine Borsato reageert op zogenaamde huwelijksproblemen

Céline liet in Good Morning America het volgende weten: "Ja, ik ben dun. Dat ben ik altijd geweest. Maar ik ben ook aardig, dat ben ik ook altijd geweest. Geloof me, er is niets aan de hand met mij."

Verlies

Het verlies van haar echtgenoot René Angélil, drie jaar geleden, heeft de hitzangeres behoorlijk aangegrepen. "Ja, natuurlijk was dat heftig. Maar je kan niet ineens stoppen met leven, je moet gewoon doorgaan. Elke nieuwe morgen is het begin van een nieuwe dag, waarmee je je eigen leven een frisse start geeft."

Trots

Céline is vooral erg trots op haar kinderen, die het de afgelopen drie jaar niet makkelijk hebben gehad. "Ze groeien op…en dan kijk ik naar ze en denk: wow, dat hebben we toch maar even mooi geflikt met z'n allen. Dat moment vervult mij dan met trots."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Céline Dion (@celinedion) op

BRON: PANORAMA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook