Wauw! Zo zag de bruiloft van Gwyneth Paltrow eruit

En de gastenlijst stond bomvol celebs...

Lees ook

Gwyneth Paltrow is in het huwelijksbootje gestapt met haar grote liefde Brad Falchuk. De actrice deelt op Instagram een foto van de trouwringen. Wauw!

LEES OOK: Fans staan versteld van bloedmooie dochter Gwyneth Paltrow

Beroemdheden

Gwyneth en Brad trouwden zaterdag in de tuin van haar zomerhuis in The Hamptons, nadat het 'rehearsal dinner' een dag eerder plaatsvond bij Jerry Seinfeld en zijn vrouw Jessica. Bij het huwelijk zelf was een groot aantal beroemdheden aanwezig, zoals Robert Downey Jr., Cameron Diaz en haar man Benji Madden, Steven Spielberg en zijn vrouw Kate Capshaw.

Huwelijk

Voor Gwyneth en Brad, die elkaar leerden kennen in 2010 toen ze een gastrol had in de serie Glee die hij mede bedacht, is dit hun tweede huwelijk. Brad was eerder getrouwd met een medeproducente en heeft uit dat huwelijk twee kinderen. Gwyneth trad in 2003 in het huwelijk met Coldplay-zanger Chris Martin met wie ze twee kinderen heeft: dochter Apple en zoon Moses. In 2014 maakten Chris en Gwyneth wereldkundig dat ze ervoor kozen "bewust te ontkoppelen". Twee jaar later was hun scheiding officieel.

LEES OOK: Zien: Anne Hathaway's uiterlijk laat internet verbazen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) op

Bron: Panorama, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook