Jarige Beatrix trakteert op foto’s met de kleinkinderen

Het kan niet op, prinses Beatrix laat ter gelegenheid van haar 80ste zien hoe de nieuwe generatie thuis is op Drakesteyn.

En de prinses maar volhouden dat ze haar 80ste verjaardag niet echt viert en geen aandacht wil. Nou Koninklijke Hoogheid, dan moet u niet zulke enige privéfoto's vrijgeven.

Op Drakesteyn fotografeerde Jeroen van der Meyde, huisfotograaf van de Oranjes, niet alleen een keurig gezinsportret, maar ook heerlijke foto's van  prinses Beatrix met álle kleinkinderen.

Eentje nog vrij keurig met alles en iedereen in het gelid…

…maar ook eentje met een enorme apekoolfactor, zoals het er vermoedelijk in het echt aan toegaat bij oma. Van links naar rechts: gravin Leonore en gravin Eloise van prins Constantijn en prinses Laurentien. Daarachter prinses Alexia, de middelste dochter van de koning en koningin. Rechts van haar gravin Luana en Zaria (van prinses Mabel en prins Friso). Het royal aapje naast Zaria is prinses Ariane, vervolgens kroonprinses Amalia en rechts de enige jongeman in het gezelschap: graaf Claus-Casimir, de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien.

 

Foto's © Jeroen van der Meyde / RVD

Laatste nieuws