Fred van Leer neemt het op voor vriendin Estelle na haatreacties

Schreven we vanmorgen nog over Fred van Leer en zijn goede vriendin Nicolette, nu laat hij zien wat voor goede vriend hi...

Lees ook

Schreven we vanmorgen nog over Fred van Leer en zijn goede vriendin Nicolette, nu laat hij zien wat voor goede vriend hij is. Er kwamen flink wat nare reacties op de selfie die Fred met vriendin Estelle Cruijff plaatste – en inmiddels weer verwijderd is – en dat zit de stylist zo dwars dat hij nu terugbijt. De reacties zouden gaan over het uiterlijk van Estelle.

Hoewel Fred de selfie inmiddels verwijderd heeft en de reacties niet meer te lezen zijn, zou volgens de stylist de ene na de andere haatreactie binnen zijn gekomen. En daar is Fred niet van gediend. “Ik heb een heerlijke lunch gehad met mijn vriendinnen in Amsterdam en toen heb ik een foto geplaatst van een vriendin en mij op Instagram. En daar zijn zoveel nare reacties op gekomen… Ik ben in shock”, begint hij zijn verhaal.

“Ik vind het te belachelijk voor woorden. Als je zoveel narigheid kunt spuwen, dan ben je zó lelijk. Dus ik wens bij deze alle mensen die zo naar waren onder die foto, dat jullie zó afgrijselijk lelijk worden – dat zijn jullie al – maar dat jullie ook qua uiterlijk nóg lelijker worden. En dat jullie de eeuwige jeuk krijgen en te korte armpjes. Voor alle andere mensen die wel lief waren: maak er een prachtige avond van. Ik ga lekker McDonald’s eten, gewoon omdat het kan.”

Lees ook:

Beeld: ANP Via: Grazia.nl

Laatste nieuws

Zie ook