André jr. heeft super leuk nieuws

Goed nieuws voor iedereen die tickets heeft gekocht voor de kerstconcerten van de Toppers, want niemand minder dan Andr&...

Lees ook

Goed nieuws voor iedereen die tickets heeft gekocht voor de kerstconcerten van de Toppers, want niemand minder dan André Hazes jr. heeft vandaag bevestigd erbij te zijn. En daar is Dre maar wat blij mee!

De fans van Dre gaan in ieder geval helemaal door het dak sinds hij het nieuws op Instagram heeft aangekondigd. Met de woorden “Toen ik gevraagd werd of ik hier wilde optreden, was mijn antwoord natuurlijk meteen ja! Zie ik jou hier?” laat hij weten dat hij het 12,5 jarig bestaan van de Toppers in december viert met een gastoptreden. De ja’s en uitroeptekens zijn niet aan te slepen, zo vol zijn de fans van het nieuws.

Het worden dus drukke maanden voor Dre! Zijn vriendin Monique is bijna uitgerekend, dus de kleine telg is zo’n twee maanden oud als hij op de bühne staat in Rotterdam met de Toppers. Inmiddels heeft hij al laten weten dat hij mogelijk veel mist van beginperiode van de kleine André omdat hij zoveel werk heeft aangenomen. Hopelijk kan hij daarna lekker van zijn gezin genieten!

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook