Sylvie Meis pronkt met nieuw kort kapsel

Sylvie Meis weet altijd indruk te maken met haar zorgvuldig samengestelde outfits, mooie make-up looks en lange blonde l...

Lees ook

Sylvie Meis weet altijd indruk te maken met haar zorgvuldig samengestelde outfits, mooie make-up looks en lange blonde lokken. Toch heeft de presentatrice besloten om haar signature look te veranderen. Ze zette de schaar in haar lokken en gaat nu door het leven met een kortere coupe!

Een frisse start voor Sylvie! De BN’er verschijnt binnenkort weer op de Nederlandse televisie en misschien is dat ook wel de reden dat ze toe was aan iets nieuws. Afgelopen zaterdag was het zover! Sylvie’s kapster Serena kwam langs en die knipte een aantal centimeter van haar lange lokken af.

De BN’er is ontzettend blij met haar nieuwe kapsel. “Heel blij met deze lange en veelzijdige bob”, schrijft ze bij de foto op Instagram. Sindsdien is Sylvie veel op stap gegaan en pronkt ze met haar nieuwe look. Vanochtend verscheen ze in een stijlvolle outfit bij een meeting voor haar bedrijf Meis Interprise.

Staat je goed, Sylvie!

Lees ook:

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook