Sonja Silva valt 47 (!) kilo af

Sonja Silva heeft een mijlpaal bereikt. Vorig jaar begon ze aan haar strijd tegen de kilo's. Toen gaf de weegschaal een...

Lees ook

Sonja Silva heeft een mijlpaal bereikt. Vorig jaar begon ze aan haar strijd tegen de kilo’s. Toen gaf de weegschaal een gewicht van 106 kilo aan. In de tussentijd is er veel veranderd. Sonja is als een trein afgevallen en zit nu beter in haar vel dan ooit! Bekijk ook de video hierboven.

Sonja Silva heeft geen geheim gemaakt van haar strijd tegen de kilo’s. Sterker nog, ze deelt haar afvalrace graag met haar fans. Een jaar geleden besloot ze om het roer drastisch om te gooien. De presentatrice ging onder het mes voor een maagverkleining. “Ik doe dit voor mijzelf om weer met een gezond gewicht verder te kunnen”, schreef ze een jaar geleden in een blog.

Sonja is bijna 47 kilo afgevallen en daar mag best bij stil gestaan worden. Ze deelt waanzinnige voor- en na foto’s. Wow, wát een transformatie! Sonja zit eindelijk op haar streefgewicht en is daar apetrots op. “Niet alleen je lijf is een verschil maar je hele uitstraling! Fantastisch!” en “Fantastisch, knap gedaan!” luiden de reacties op de foto’s.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook