Best dressed: British Film Awards

Best dressed: British Film Awards. We kennen sommige Britse actrices en modellen misschien iets minder goed, maar geloof...

Lees ook

Best dressed: British Film Awards. We kennen sommige Britse actrices en modellen misschien iets minder goed, maar geloof ons: er lopen nog heel wat pareltjes rond met gevoel voor mode die je moet kennen! Wij kozen de vijf beste outfits uit van de British Film Awards 2016. Stem op jouw favoriet!

Emilia Fox (41)

Deze actrice herken je misschien van de films The Pianist en Ballet Shoes en de serie Silent Witness. Naast acteren, kan Emilia ook Duits en Frans spreken, cello en piano spelen en kickboksen. En ze heeft gevoel voor stijl! Tijdens de British Film Awards straalde ze in een lange, witte jurk met geel/groene bloemenprint. Ze combineerde haar outfit met een opvallende ketting en mooie clutch. Love it!

Emilia Fox Emilia Fox © Getty Images

Agyness Deyn (32)

Dit Britse model ken je waarschijnlijk wel. Ze wordt vaak vergeleken met Kate Moss, vanwege haar opvallende kledingstijl. Ook tijdens de awards droeg ze weer een originele jurk in de kleuren lila, wit en zwart.

Agyness Deyn Agyness Deyn © Getty Images

Tuppence Middleton (28)

Met zo’n naam moet je wel gevoel voor mode hebben. Tuppence ken je van de films Jupiter AscendingThe Imitation Game en Trance. De actrice droeg een bordeaux, fluwelen jumpsuit met diepe V-hals gecombineerd met een lange, zwarte blazer. Ze maakte haar look af met opvallende, zwarte sandalen met hoge hakken, een simpele zwarte clutch en felrode lippen. Wat een beauty!

Tuppence Middleton
Tuppence Middleton © Getty Images

Emma Thompson (56)

Ze is misschien iets ouder dan bovenstaande dames, actrice Emma Thompson doet zeker niet onder voor hen. Je kent haar van de films Saving Mr. Banks, Love Actually en Sense and Sensibility. Emma straalde in een volledig poederroze outfit en gaf haar teennagels een zwarte kleur als extra detail. Prachtig!

Emma Thompson Emma Thompson © Getty Images

Maisie Williams (18)

Deze 18-jarige Game of Thrones ster is klaar om de wereld te veroveren. Met haar schattige gezichtje, sprekende wenkbrauwen én acteertalent windt ze iedereen om haar vinger. Tijdens de British Film Awards droeg ze een rode playsuit met bloemendetail, gouden high heels en een schattig gouden tasje.

Best dressed: British Film Awards Maisie Williams © Getty Images

[poll id=”151″]

Laatste nieuws

Zie ook