Koninginnen Letizia en Rania bezoeken Severo Ochoa in stijl

Koninginnen Letizia en Rania bezoeken Severo Ochoa in stijl. Bekijk hun royal Looks. Koningin Letizia van Spanje ging af...

Koninginnen Letizia en Rania bezoeken Severo Ochoa in stijl. Bekijk hun royal Looks. Koningin Letizia van Spanje ging afgelopen vrijdag samen met koningin Rania van Jordanië een dagje op stap naar het moleculaire biologie centrum ‘Severo Ochoa’. En dat deden de twee in stijl!

De royal looks

Letizia draagt een grijze cashmere skirtsuit van Carolina Herrera. Letizia maakt haar outfit af met zwarte Prada pumps en een leren ‘Bespoke’ tas van Hugo Boss. Letizia’s oorbellen zijn van Chanel, de ‘plume’ oorbellen, gemaakt van 18 karaat witgoud. Deze maken deel uit van de Chanel 1932 collectie. Royal BFF Rania draagt een blouse met pofmouwtjes van Alexander McQueen op een wollen rok van Proenza Schouler met riem van Alaïa. De pumps zijn van Christian Louboutin. Het geheel ziet er très bohemian uit.

Royal Look © Getty Images

Royal Look © Getty Images

Little bags

Zie de tasjes gezellig naast elkaar bungelen. Het pareltje van Letizia is dus de ‘Bespoke’ tas van Hugo Boss en het tasje van Rania is van Louis Vuitton. 

Royal Look © Getty Images

[sm-product-feed id=”34815″]

Laatste nieuws